![]() |
|
88 bin bakımı ve diğerleri 1030 tl tuttu.... |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Faruk ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 801 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Ekim 2010 Saat 15:28 |
bugun sabahtan 307 yi 88 bin bakımına götürdüm,değişienler aşağıdaki resimde
toplam kdv dahil 1030 tl tuttu ...ama biraz pazarlıkla 850 ye indirebildik anca fiyatı,ilk masrafımızdı aldığımızdan beri ama olsun,allah kaza bela vermesin diyecektim ama bakımdan çıkınca bide ufak kazamız oldu... ne diyelim hayırlısı ve cana gelmesin mala gelsin diyelim.. ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
2007 PEUGEOT 307 SW 1.6 110 BG HDİ PREMİUM GRİ
2012 PEUGEOT 308 1.6 E-HDİ 112 BG ACTİVE AUTO6R ALP BEYAZI dizel gibisi varmı???? |
|
![]() |
|
Faruk ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 801 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bakım yaptıracaklara fiyat konsunda fikir olsun diye paylaştım ..
çoğu parçanın fiyatı burda... |
|
2012 PEUGEOT 308 1.6 E-HDİ 112 BG ACTİVE AUTO6R ALP BEYAZI dizel gibisi varmı???? |
|
![]() |
|
disk,rot kolu,rot başı ve fren merkezi değişmesi belimizi büktü,zaten onlar parça olarak 400 tl civarı tutuyo,bide bunlar değişmeseydi işçilikte düşerdi al sana nerden baksan 450-500 tl beklenmeyen gider....
|
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
far ampulu 5 tl
yag fıltresı 8 tl hava fıltresı 10 tl polen 15 mazot fılrtesı 35 motor yagı 35 tl cam suyuna gerek yok ve ıscılık cok pahalı. peugeot yetkılı servıs sanırm bu ınanılmaz derecede cuk paralar servıse gıtmeyı bu yuzden bıraktım hayırlı olsun gule gule kullanın |
|
![]() |
|
oncelıkle hayırlısı olsun gule gule kullanın. kaza ıcınde gecmıs olsun
dıkkatımı ceken fren merkezi oldu. 88.000 kmde fren merkezı mı bozuluyormus yanı. cok ılgınc geldı bana. frende bır sorun mu vardı kı ? zayıflık veya hıdrolık kacırma vs?
hadı dıyelım bozukluk varsada genelde tamır takımı degısır... pekı merkez degıstıde fren hıdrolıgı yazılmamıs lısteye. kıyak mı gectıler acep??? :)) Düzenleyen cecoli - 07 Ekim 2010 Saat 16:12 |
|
![]() |
|
yanlış hatırlamıyosam çıkma geldi o..diğerleri sağlammış heralde fazla geçmesin diye.. fren olayında da bende anlamadım ya da anlayamadım.. sıkma yapıyo değişmesi lazım dediler.. |
|
|
![]() |
|
özel servis ama fiyatta fark olur yerine göre ama onlarda önemli değilde bizi sıkan rot fren falan oldu yani parayı tutan..işçilikte o yüüzden çok tuttu heralde ama arba yı sabah 9,30 verdiim 3 te anca aldım,parçayı falan bekledik,başındaydım aracın da hayırlısı olsun inş başka bişey çıkmaz..bundan sonrakilerde sadece yağ su filtre değişirse ii.. triyere 120 binde dediler de allahtan 1-2 sene rahatız parasal yönden.. |
|
|
![]() |
|
fren merkezinin çıkmasınıda ilk defa duydum yanı... ayrıca hıdrolık olayı hıc yok pıyasada??? fren merkezini değiştirirken hidrolik akar eksilir üzerine yeni hidrolik koymaları gerekir. balata spreyını faturaya koyan hidroliği koymazmı faturaya? yoksa size değiştirdik deyipte birşey yapmadan size kazık mı atılmış nedir? tabiki bu sadece bir fikir. kimseye veya kimselere kotu bir ithamda bulunmuş olmak istemem... pekı eskisini size verdilermi? |
|
![]() |
|
öyle bişey yapma ihtimalleri yok,çok eski müşteri ve hatırlı dost akrabalar var arada ama biz 10 yıldır her şeyde parçayı almayız yani başta çöpe atmaktan bıktık köşeyi dönünce,onun için istemediğimizi bilirler..kesin değişti o dedikleride,bence yazmayı unutmuş olabilirler ya da aynı fiyat olan bişey olarak çıkmış olabviliriler vs.vs. 2, aydan beri ufak arızalara ve parçalara borcumuz ne sorusuna canının sağlığı dediler.mesela en son kapı zor açılıyo dedim,komple kapının döşemesi içindeki köpük söküldü kapı kolu çıkarıldı temizlendi spreylerle falan,sonra rot balans ayarı yaptırdım bi kaç ta ampul değişti 5 kuruş para almadılar.o da işin inceliği ama fala takmıyorum bunları kafama,güvenimiz tam her konuda... |
|
|
![]() |
|
bulent 77 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 14 - Mart - 1977 Kayıt Tarihi: 12 Nisan 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 419 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bulent 77
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
balata spreyi 2 adet çok enterasan.bizim usta 1 taneyi bitiremiyo:)
|
|
![]() |
|
Carmania ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Haziran - 1982 Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 690 |
Balata spreyinidemi yazmışlar faturaya hey allahım ya ne alakaya maydonoz araca bakım yapıcak kişinin elinde aletleri olucaksa gerekli spreyıde olucak..! allahdan motor actırmamışsınız yoksa birde tork anahtarınıda faturaya eklerlerdı :) sız yınede bı arayıp sorun aracınız kaldıgı ıcın otopark parası felan yazmamıslar hak gecmesın :)
|
|
![]() |
|
volkan_uysal ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Temmuz 2010 Konum: Düzce Durum: Aktif Değil Mesajlar: 356 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı volkan_uysal
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Triger seti değişmemiş ?
|
|
307 XT 1,6 110 BG / 81 BF 307 |
|
![]() |
|
BAHTİYAR ![]() 1. Vites ![]() ![]() 16 - Ekim - 1991 Kayıt Tarihi: 02 Haziran 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 637 |
cecoli beyin dediği gibi fren merkezinin değişmesi çok ilginç benim taunusda araç 200binlerdeyken değişmişti hidrolik 5 lira belki yazmamışlardır |
|
BAHTİYAR KILCI
2011 Focus SW 1.6AT COL. |
|
![]() |
|
BAHTİYAR ![]() 1. Vites ![]() ![]() 16 - Ekim - 1991 Kayıt Tarihi: 02 Haziran 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 637 |
bu arada ben triger seti +mobil one 10 60 motor yağı(100tl) 420 liraya değiştirdim yani yağı saymazsak komple set halinde tiriger 320 lira bilginiz olsun 70binde değiştirdim trigerde hiç bir yıpranma yoktu yanlız alternötör kayışında çatlaklar mevcuttu dizel benzinli fark eder mi bilmiyorum ama 5 sene veya 80bin km diye biliyorum ben yıldan dolayı değiştirdim
|
|
BAHTİYAR KILCI
2011 Focus SW 1.6AT COL. |
|
![]() |
|
:)))) |
|
|
![]() |
|
ben triyerde değişsin diye ısrar ettim ustaya ama 120 binde dedi ve başka bişi demedi,triyerde değişseymiş demekki iyice batacakmışız :)) |
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |