![]() |
|
üye konusu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
heffera ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Eylül - 1978 Kayıt Tarihi: 28 Mart 2010 Konum: KONYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 140 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Ekim 2010 Saat 01:41 |
bazı forumlarda üyeler direk tek linkle yazıştığı veya açtığı konulara ulaşabiliyor. ben burda göremedim . burdada moderatörler uygulayabilirse güzel olur. tşk. Düzenleyen heffera - 07 Ekim 2010 Saat 01:41 |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kendi profiline girip mesajlarını aratırsan görebilisn ;)
|
|
![]() |
|
ottoboy ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 34 |
evet bende aynı konudan yakınıyorum. bencede kendi mesajlarımıza hemen ulaşabileceğimiz bi buton yada menü adı neyse. olsa çok iyi olur. diğer sitelerden alışkanlık olmuş buraya gelince zorlanıyoruz.
mümkünse böyle bişey rica edebilirmiyiz. |
|
Abdurrahman GÜNAY, 1977 Eskişehir
![]() |
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
forum scriptinde böyle birşey olmadığı için bizim eklememiz biraz zor. Üst menüde bulunan yeni mesajlar sekmesinden son cevaplanmış mesajları görebilirsiniz.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |