![]() |
|
Siyah Dizel 206 >>ALINACAK<< |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
basehead ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ekim 2010 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 84 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Ekim 2010 Saat 01:47 |
Evet abilerim kardeşlerim peugeot 206 almayı düşünüyorum mümkünse 15 bin tl yi geçmesin sunroflu olursa hoş olur :D ama olmasada olur siyah olucak baskar renkler varsa onlarıda gosterebılırsınız temiz olucak guvenıyorum sızlere şimdiden saolun bekliyorum yorumlarınızı
iletişim için -- Gangstapich@hotmail.com yada yorumlarınızı ve resımlerınız beklıyorum ben ulasırım sıze Düzenleyen basehead - 14 Ekim 2010 Saat 19:38 |
|
![]() |
|
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-peugeot-206-cam-tavanli-110-hp-206-xs-32184102/detay
göze çarpan birkaç ilan :)
|
|
![]() |
|
TA3537 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 54 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu ilanların hiç biri dizel değil :)
|
|
![]() |
|
BAHTİYAR ![]() 1. Vites ![]() ![]() 16 - Ekim - 1991 Kayıt Tarihi: 02 Haziran 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 637 |
araçlara baktım temiz arablar hem arkadaşın istediği gibi dizel değil hemde 8v ben olsam xs yerine gtı ı tercih ederim
|
|
BAHTİYAR KILCI
2011 Focus SW 1.6AT COL. |
|
![]() |
|
basehead ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ekim 2010 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 84 |
Araçlar harika :D saolasın emeğin için keşke dizel olsalardı :D yinede saolasın
|
|
![]() |
|
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
ben dizel istediğini bilmiyodum :) başlığa 206 yazmışın direk baktım boşver benzin al sende :D
Düzenleyen tigerland - 06 Ekim 2010 Saat 20:57 |
|
![]() |
|
106arts ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 81 |
bende arıyorum varsa
|
|
![]() |
|
ya uzun yol yapcam ben :D çok gezcem heves var :) benzine para yetistiremem :Döğrenci adamız |
|
![]() |
|
Konu hala güncel arkadaşlar araç hala aranıyor
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |