![]() |
|
206 1.4 hdi motorun zor çalışması.çalışmama sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
recep_06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Eylül 2008 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 58 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Ekim 2010 Saat 23:03 |
arkadaslar aracımın motoru son zamanlarda mazot çeyregin altında iken zor çalısıyodu kontak gec alıyodu...sonra bugun biyere gitmiştim hiçbir sorun yoktu eve donerken çalıtırdım nrmal çalıstı 2 saniye sonra kendi kendine stop etti...sonra tekrar bastım marsa motor calısmadı...bir kackere denedim calısmadı...sonra kaputu actım mazot emme suzgecimi nedir adı bilmiyorum sol ust tarafta bişey var onu sıktım pompalargibi içinden hava mazot karısımı geciyodu sanki borulardan. sonra denedim calısıtı???bu nasıl bir sorun niye yapar bilen arkadas varsa yardımlarını bekliyorum...şimdiden teşekkurler:)biraz uzun oldu kusura bakmayın...
|
|
![]() |
|
alp34 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 36 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
senin aracının muhtemel sorunu enjektör memelri o süzgecte takanma yapmış olabilir filtrelerini bi gözden gecir derim... kullandığın mazotta çok önemli bi faktör... şunuda diyim sorun mazotunun çeyrek depo warken olması ile alakalı diildir asıl sorun aldıın mazot nası bi mazotsa gecmişte enjektörü tıkamış olabilme ihtimali bu sorununu bi enjektör temizliyici alarak halledebilirsin kanaatindeyim piyasada 10 15 tl gbi rakam ii gecelr
|
|
![]() |
|
recep_06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Eylül 2008 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 58 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sagol dostum bilgilerin için teşekkür ederim....
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |