![]() |
|
aksesuar yardım 306 |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
tugrahan ![]() 2. Vites ![]() ![]() 09 - Ağustos - 1978 Kayıt Tarihi: 29 Eylül 2010 Konum: NEVŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 343 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Ekim 2010 Saat 02:08 |
Merhabalar pt
yeni üyeyim siz peugeot dostlarından üstadlardan küçük bir fikir soracağım 306 1.8 aracıma böyle aşırıya kaçmadan ufak ufak aksesuar yapıyorum şimdide bir alışveriş sitesinde resmini aşagıya koyacağım havalandırmaları gördüm acaba 306 ma bu aksesuar nasıl olur yakışırmı yoksa bunların modası geçti hiç kullanma mı diyeceksiniz
lütfen değerli fikirlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim ![]() |
|
![]() |
|
tugrahan ![]() 2. Vites ![]() ![]() 09 - Ağustos - 1978 Kayıt Tarihi: 29 Eylül 2010 Konum: NEVŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 343 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bu resimdekiler 10 cm me 12 cm ebatlarında yani 1 paket uzun sigaradan biraz büyük
bunun birde 34 cm me 26 cm tekparça olanı var tek ve büyük olan havalandırma aracımda nasıl durur bir de şunu belirteyim 306 aslanıma dış görüntü olarak birazdaha agrasif bir hava katmak istiyorum çok yakında jvs marka açık hava filitresi takacagım daha yeni carbon desen ön konsol kapladım ayrıca kanat tipi spoyler de düşünüyorum ve olmazsa olmaz angel far arka stoplar angel zaten
|
|
![]() |
|
C!N ![]() 1. Vites ![]() ![]() 10 - Ekim - 1984 Kayıt Tarihi: 24 Ocak 2009 Konum: ZonguldaK Durum: Aktif Değil Mesajlar: 371 |
Bence hiç düşünme o havalandırma şeylerini, angel fark takımı alıp xenonla desteklersen çok daha güzel grüneceğine emin olbilirsin ;)
|
|
![]() |
|
alp34 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 36 |
aracının özelliğini bozmadan bi takım yapman şahsım adına bi öneridir hayırlı geceler
|
|
![]() |
|
okankrgz ![]() 2. Vites ![]() ![]() 27 - Nisan - 1982 Kayıt Tarihi: 12 Mart 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 472 |
o havalandırma parçalarını kesinlikle takma :) başka şeylere yönel bence
|
|
Koceli/İZMİT
1982 |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
bencede hıc takma...
|
|
![]() |
|
kabus ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Eylül 2010 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 104 |
bence hiç takma onun yerine angel+xenon far+ledli stop+gti tampon+gti jant+gti spoyler+3.5cm yay
|
|
2003 PEUGEOT 307 1.4 XR HDİ BEYAZ
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
benim tavsiyemde orjinal yeni far 306 gti jantları 5 cm yay 306 gti depo kağağı ve güzel bir iç dış bakım
|
|
![]() |
|
Carmania ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Haziran - 1982 Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 690 |
Bencede sakın takma Amele style modlamaya giriyo bence.. varsa paran o zaman güzel havalandırma yaptırabılırsın bodykit vs... |
|
![]() |
|
havalandırma işi benim için artık bitmiştir
cevap yazan herkese çok teşekkür ederim |
|
![]() |
|
Özgür ![]() 3. Vites ![]() ![]() 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
doğru karar ![]() |
|
206 feline 1.4 hdi 2006
|
|
![]() |
|
muratgulen07 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 05 - Ocak - 1989 Kayıt Tarihi: 18 Eylül 2010 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 619 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muratgulen07
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
asi bi duruş istyosan camlarda flm yoksa film + jant + angel+xenon yeter brazda bastınmı yere btti gtti :) ön panjurada ufak bi ayar lazm..
|
|
3'07 1.6 hdi 110 HP 0 RH(+)
507 207 00 27 MuraT GÜLEN |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |