![]() |
|
FOLYO KAPLAMA... |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Alparslan ![]() 1. Vites ![]() ![]() 27 - Ağustos - 1979 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2010 Konum: Pendik İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 390 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Alparslan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Ekim 2010 Saat 09:05 |
karbon olayına bende girmeyi düşündüm ama çok zahmetli iş yıkamacıda yıkayamıyorsun köpük kullanmayacaksın falan filan bakımı çok zor yani o yüzden vaz geçtim yaa
|
|
Ford Focus 1,6 titanium 2010 BeyaZ...
Albayın onayı ile TAXI VI :) |
|
![]() |
|
3rkans ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2010 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 356 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Siyah yerlere bende folyo kaplatmayı düşünüyorum ama renk tutarmı bilmıyorum kabortacıya sordum 250 kağıt istiyo..
|
|
206 X-line the Orginal
Mersin |
|
![]() |
|
C!N ![]() 1. Vites ![]() ![]() 10 - Ekim - 1984 Kayıt Tarihi: 24 Ocak 2009 Konum: ZonguldaK Durum: Aktif Değil Mesajlar: 371 |
keşke o kadar el becerim olsa :S
|
|
![]() |
|
Kifanhom ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ocak 2010 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 304 |
karbon folyo ile kendin kapla bence
|
|
![]() |
|
C!N ![]() 1. Vites ![]() ![]() 10 - Ekim - 1984 Kayıt Tarihi: 24 Ocak 2009 Konum: ZonguldaK Durum: Aktif Değil Mesajlar: 371 |
arkadaşlar cevaplar için çok tteşekkür ediyorum, yalnız şöyle birşey öğrendim, bu plastik aksam yapılan boyalar ilaç dahi kullanacak olsak bir yerden patladığı zaman, örneğin kapıyı açarken plastik çıtayıbir yere vurup boyayı patlattığımız zaman gerisi geliyor ve zamanla dökülmeler oluyor diye br bilgi aldım, eğer kaplama yaparsak bunun da önüne geçmiş olmaz mıyız sizce?
|
|
![]() |
|
alp34 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 36 |
bnde bnm aracıma aynı uygulamayı yaptırmıştım ben aynalara kadr boyattım şu hususa dikkat et ilaç die tabir edilen şey esasında macuna katılan sertleştirici kırmızı diş macunu özelliğinde bi madde plastiğin üzerine doğrudan boya uygulaması yaptırtma... çünkü araba tabanca yöntemi ile yıkandığında yoğun basınçtan boyayı attırabiliyo... zaten bu işin erbabı olan bi usta o dediğin parçaları söküp o şekilde işlem yapar aklında bulunsun...
|
|
![]() |
|
coyote26 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 13 - Temmuz - 1989 Kayıt Tarihi: 25 Ocak 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 314 |
bence boyatmak daha güzel olur İşten anlayan sağlam bir boyacı işini görür Ben boyattım gayet güzel duruyor Zımpara ve ilacı cok onemlı yoksa zamanla atma yapar Folyoyla renk tutmayabılır dıye dusunuyorum
|
|
![]() |
|
alp34 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 36 |
sonuçta bu arabanın rengi siyah kardeşim desenki metalik gri vb... dicemki ok rengi tutturamaz usta fln kaplama biraz garip durur boyanın verdiği özelliği canlılığı göstermez ki maddiyat boyutunada gelirsek aynı paraya denk düşer boya belki %30 gbi bi rakam daha fazla tutabilir tabikide tüm bunların yanına tercih meseleside war... |
|
![]() |
|
Arkadaşlar 206 hatchback inci siyahı renkli aracımın gövde rengi olmayan tampon ve yan çıtalarını ve de kapı kollarını bir süredir gövde rengine boyatmayı düşünüyordum fakat araştırmalarımın sonucunda bu işlemin ehil olmayan ellerde çok vasat sonuçlar doğurabileceğini öğrendim. Bunun yerine şu sıralar aynı bölgeleri araç rengine kaplatmayı düşünmeye başladım fakat bu konuda pek bir bilgim yok. sizce nasıl olur, çok sırıtır mı, araç rengini tonunu bulmak zor olur mu, uzun vadede kullanımda nasıl sonuçlar doğurur, sadece bu aksamların maliyeti bana ne olur vs vs vs. ? İlgili ve bilgili arkadaşların yanıtlarını bekliyorum?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |