![]() |
|
sonar stop |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ozaannn ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 721 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Ekim 2010 Saat 18:38 |
Resimde görünen stoplar satılıktır birinin camı kırıkama kasa sağlam zaten içi açık kullanıyorlar bi kaç kişide gördüm 80 lira çifti arakdaşlar.
![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
ozaann
|
|
![]() |
|
Kifanhom ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ocak 2010 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 304 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
iyi de konuyu nereye açmışsın
|
|
![]() |
|
Sinan ![]() 2. Vites ![]() ![]() 31 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 26 Nisan 2009 Konum: Beyoglu/IST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 460 |
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-aksesuar-otomobil-arazi-araclari-peugeot-206-seffaf-stop-siyah-zemin-sifir-urun-ve-takim-fiyati-1/detay
fiyat pahalı bence + camı kırık dıyorsun.. sıfırı ve fiyatı yukardaki linkte mevcut. |
|
![]() |
|
BuRÇaK ![]() 2. Vites ![]() ![]() 16 - Temmuz - 1981 Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 923 |
konu açmadan önce nereye açtığınıza dikkat eder misiniz lütfen!!!!!!
|
|
![]() |
|
Sinan ![]() 2. Vites ![]() ![]() 31 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 26 Nisan 2009 Konum: Beyoglu/IST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 460 |
tamam yanlıslıkla arkadasımız konuyu farklı yere acmıs olabılır. duzeltılır.
|
|
![]() |
|
ozaannn ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 721 |
arkadaşlar yanlış yere açmışım pardon sinan bey fiyatını hiç bilmiyordum o zman isteyen olursa en makul fiyata veririm maksat birinin iş görülsün
|
|
ozaann
|
|
![]() |
|
yusuf206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Şubat 2011 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 197 |
selam herkese stop resmini nasıl görebilirim acaba denedim ama olmadı
|
|
206 XT 118 HP
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |