![]() |
|
206 1.6 xt atiker lpg |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Melih ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2010 Konum: İzmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 148 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Ekim 2010 Saat 11:39 |
selam arkadaşlar çarşamba günü aracıma tüm baskılara ragmen :) atiker lpg taktırdım denemek için dün bi istanbul yaptım 50 liralık lpg ile 297 km yaptım şuanda kırmızı yanıyoror biraz daha gider benzinli denemelerimde 100 liralık benzinle en fazla 320 km yapıyordum bu da yaklaşık % 45 falan heralde, aracımda herangi bi performans kaybıda hissetmedim valla süper oldu inş sorun çıkmaz valla benzin ibresine bakmaktan yola bakmıyodum.
|
|
![]() |
|
ali öncü ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1155 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hayırlı uğurlu olsun umarım arıza filan vermez sıkıntısız kullanırsınız
|
|
![]() |
|
Melih ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2010 Konum: İzmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 148 |
sağolasın baya tereddüt ettim ama şimdilik süper |
|
![]() |
|
bulent 77 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 14 - Mart - 1977 Kayıt Tarihi: 12 Nisan 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 419 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bulent 77
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
lpg taktırmayı cok düşündüm ama taktıramadım.şu rakamları duyduktan sonra tekrar düşünüyüm çok iyi km 168 kuruş.sorunsuz sürüşler
|
|
![]() |
|
TA3537 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 54 |
Melih bey sorun çıkmaz önyargıları geçelim 206 GTI ımda 2 yıl kullandım atiker gazlıya gazlıya tek sorun olmadı şimdi 106 GTI ım içinde planlıyorum . Hayırlı olsun
|
|
![]() |
|
comondx ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ekim 2008 Konum: Balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 57 |
belli bir süre sonra dahada azılacaktır lpg tüketimin. ben şuan 150 - 165 arası yakıt değerlerini görüyorum.
|
|
![]() |
|
sonay ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 31 |
206xs 1.6 16w var bende de landirenzo lpg takılı üzerin 20 tl gazla lt si 1.98 117 km yol yaptım,allah içine sindirsin kardeşim sorunsuz sürüşler..
|
|
sonay
|
|
![]() |
|
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
hayırlı uğurlu olsun kardeş |
|
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
oncelıkle hayırlı ugurlu olsun. atıkerlı bır pug daha gormek guzel... arac kac modeldı? motoru anlamak ıcın sordum. 16v mı yoksa 8v mı?
ayrıca lpg oldumu gaz pedalına basmanın keyfını suruyorsunuz. bırcok kısı aracının gaz pedalının derınlıgını bıle bılmez :)) cunku dıbıne kadar basmamıstır basmazda. bende benzın kullanırken basmıyordum yanı. lpg ınsanın ruh halı bıle rahatlıyor :))) Düzenleyen cecoli - 31 Ekim 2010 Saat 19:10 |
|
![]() |
|
LPG Tartışılamaz bir etkendir önceki aracımdada LPG vardı % 65 Oranında bir tasarruf ettiğini şahsen kendim görmüşlüğüm oldu vede performans kaybı diye bişey yoktur ....
|
|
![]() |
|
BuRÇaK ![]() 2. Vites ![]() ![]() 16 - Temmuz - 1981 Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 923 |
Benzin göstergeleriniz inip inip çıkıyormu? varmı bir sorun?
|
|
![]() |
|
eskı 206 larda benzın gostergesı sorunu olmaz. benım aracımdada olmadıgı gıbı. ama yenı modellerde oluyor o sıkıntı. cunku sıstem farklı...
|
|
![]() |
|
kaan0102 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Mayıs 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
arkadaşlar bende 2006 moıdel 1.4 x desing aracıma atiker atktırmayı düşünüom ama sorun yaşamaktan korkuorum. nerde taktırmalıyım. benzin gösterge düşmesi olur mu? bu soun halledilir mi? yardımcı olursanız sevinirim
melih kardeş tel verirsen özelde konuşalım senin araçta varmış ayrıntılı bilgi almak istiom
Bne kaan 0532 206 0418
|
|
![]() |
|
motoberk ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Mayıs - 1988 Kayıt Tarihi: 11 Mart 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 86 |
Arkadaşım öncelikle kendini tanıtmalısın. Sonra sana yardımcı oluruz.
Bendede 206 1.4 xr var lpgli.
|
|
Peugeot 206 1.4 XR Presense OV
Atiker Safefast lpg sistemi |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |