![]() |
|
307'nin içindeki ses |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Aralık 2010 Saat 16:59 |
100 derecede fan çalışması tabikide normaldir ama su kaybı hakkında bişey diyemem fan devreye girmese mahvolurduk zaten
|
|
![]() |
|
bozaslan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Aralık 2010 Konum: smmm Durum: Aktif Değil Mesajlar: 19 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
merhabalar. sizlere bir sorum olacaktı.
307 xr 2004 model benzin&lpg li aracım var. aracımın haraleti 100 derecede ulaştıgında fanı çalışıyor ve surkelı su kaybı oluyor.
fan çalışması 100 derecede mı olur ?
su kaybı bundanmıdır.
teşekkür ederim.
|
|
![]() |
|
diabolicfb ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mayıs 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 33 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı diabolicfb
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhaba Tekrar
Bu ses bende kaloriferden geliyor kapattığımda bi müddet sonra gidiyor. Vay arkadaş tam arabadan soğumayayım olur bu tip şeyler diyor yaptırıyorum pat başka bişi. Valla almasın zaten kim se 307 filan :)
|
|
Ohhh be kurtuldum....
|
|
![]() |
|
12omantic ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Ekim 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 12omantic
benim arabadan da gıcırtı geliyor bozuk yerlere girdiğimde neyden kaynaklanabilir ustaya götürmedim rahatsız da edici değil arada yapıyor sadce
|
|
![]() |
|
heffera ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Eylül - 1978 Kayıt Tarihi: 28 Mart 2010 Konum: KONYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 142 |
bu ses bendede var ama herzaman değil şimdi yok. bazen karşılaşıyorum bu sesle.
|
|
![]() |
|
nteker ![]() 2. Vites ![]() ![]() 08 - Ağustos - 1982 Kayıt Tarihi: 14 Nisan 2010 Konum: Aydın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 122 |
okan bu arada arka tekerden geliyordu ses bilyaları zaten değiştirdi, ama ses hala geliyor.
Düzenleyen nteker - 08 Ekim 2010 Saat 19:54 |
|
![]() |
|
nteker ![]() 2. Vites ![]() ![]() 08 - Ağustos - 1982 Kayıt Tarihi: 14 Nisan 2010 Konum: Aydın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 122 |
Diabolicfb arkadaşım ses aynı senin dediğin gibi ama klimalar kapalıda olsa bu ses geliyor. Diyorum başka benim kapatamadığım havalandırma gibi bir şey mi var?
okan arkadaşım her arabada tabiki sorunlar vardır, biz burda peugeot araçları kötülemek için değil; bu forumdakilere böyle sorunlarda neler yapılabileceğini söylüyoruz bir manada. |
|
![]() |
|
okan77 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2008 Konum: KasımpaşaKartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 840 |
Bu yorumları okuyanlar asla 307 almazlar... Birazda içimizde yaşayalım.... :)
|
|
![]() |
|
diabolicfb ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mayıs 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 33 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı diabolicfb
Hocam çok saçma gelebilir belki ama aynı ses bende klimayı açınca geliyor desem. Gaz verdikçe düdük gibi bir vızıltı yükseliyor seninkide böyle birşey olabilir mi?
|
|
Ohhh be kurtuldum....
|
|
![]() |
|
okan77 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2008 Konum: KasımpaşaKartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 840 |
hayır artmaz... Hatta yolda giderken duyamazsın... aks bilyalarını kontrol ettir... Tekerlek bilyaları yani.
|
|
![]() |
|
Peki direksiyon pompasından gelen ses gaz verdikçe artıyor mu?
|
|
![]() |
|
mhakan71 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Ekim - 1971 Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 89 |
direksiyon pompası olabilir içeriye tiz bir ses veriyor
|
|
![]() |
|
arslan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ekim 2010 Konum: DİYARBAKIR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Aynı ses bende var. Egzos bitikti ondan oluyor sandım egzozu değiştirdim ama halen devam ediyor...
|
|
![]() |
|
arkadaşlar yazın tüm bakımlar yapıldı:
Triger, v kayışı, yağ değişimi, şanzıman yağı, filtreler, balatlar,rotil, krank kasnağı. |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
şanzıman yağını değiştir gecer!
|
|
![]() |
|
Triger kayışı yeni değişti
|
|
![]() |
|
bulent 77 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 14 - Mart - 1977 Kayıt Tarihi: 12 Nisan 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 419 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bulent 77
triger zamanın yaklaşmış olabilirmi.aynı model 307 bulabilirsen seslerin normal olup olmadıgını anlayabilirsin.
|
|
![]() |
|
Arkadaşlar 2004 model 307 1.6 XR LPG'li aracımın içinde vızltı-düdük seslerinin karışımı gibi bir ses geliyor. Bu ses gaza bastığımda daha da belirginleşip, hız sabitken azalıyor. Ustaya sordum benzin deposundan geldiğini söyledi ama beni pek tatmin etmedi, bulunduğum şehir Aydın ve burada 2-3 tane peugeot servisi var. Neden yapabilir bu sesi?
Birde geri viteste giderken birçok arabadan daha çok ses(geri vites sesi) geliyor, bunun sebebi nedir? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |