![]() |
|
yol bilgiyarı kullanımı yardım? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
muratgulen07 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 05 - Ocak - 1989 Kayıt Tarihi: 18 Eylül 2010 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 619 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muratgulen07
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Eylül 2010 Saat 20:41 |
307 1.6 comf hdi aracımda yol bilgsayarnı karıştırırken park senserü bölumüne rastladım actif dyo fakat ben daha bugune kadar öttüğünü yada herhangi bı şekilde beni uyardgni görmedimde duymadımda..acaba fakemi atıyo arabam bana :) yoksa warda bozukmu yada benmi aktif edemedim biliyosunuz ekran ing oyuzden pek anlamadım...yardmcı olursanz sewinirim..
|
|
3'07 1.6 hdi 110 HP 0 RH(+)
507 207 00 27 MuraT GÜLEN |
|
![]() |
|
BuRÇaK ![]() 2. Vites ![]() ![]() 16 - Temmuz - 1981 Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 923 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
arkada tamponlarda 4 adet sensör gözü yoksa sensör yoktur. Ama taktırbilirsiniz sanırım serviste yoksa aracınızda.
|
|
![]() |
|
muratgulen07 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 05 - Ocak - 1989 Kayıt Tarihi: 18 Eylül 2010 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 619 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muratgulen07
![]() ![]() ![]() ![]() |
ustam blgisyara neden koymuslarki eger yoksa? Ki yok..en azından farketmedim olsa farkederdim gözleri..
|
|
|
![]() |
|
BuRÇaK ![]() 2. Vites ![]() ![]() 16 - Temmuz - 1981 Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 923 |
ben şöyle tahmin ediyorum: bilgisayar menüsünde var ama aracın alındığında paketinde dahil değil. Demektirki serviste orjinal park sensörünü taktırırsanız bunu yol bilgisayarıyla entegre ederler. Yinede bence
http://www.peugeot.com.tr/bayi-agi/ adresinden size yakın yada herhangi bir servise telefon açıp bilgi alın.Ustayla görüşmenizde fayda var. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muratgulen07
çok tşk ederim ustam..
|
|
|
![]() |
|
usta değilim sadece fikir yürüttüm.
![]() rica ederim. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muratgulen07
benm ustam sayılırsın burdaki herkes benden daha deneyimli ve bilgli..Yaşım 21 ilk arabam bu..mazur gör abi (abi diyim bari xD )
|
|
|
![]() |
|
xMEGANx ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
nasıl girdiniz oraya =) bide ben kurcalayım de girim bakim ne var ne yok orda =) |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muratgulen07
tarıh saat ayarını ararken denk geldi.nası buldun deme bdaha bulamam zaten :) birde sinyal ucundaki düğmenin fonksyonu nedir bilen warmi?
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |