![]() |
|
307 ye orjinal mp3 çalar. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Faruk ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 801 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Eylül 2010 Saat 08:32 |
http://urun.gittigidiyor.com/PEUGEOT-CITROEN-MP3_W0QQidZZ29001431 arkadaşlar aracım 2007 307 premium ama mp3 çalarsız teyp var.yukarıdaki linkteki mp3 çalardan alsam 5 li cd çalar 5 li mp3 çalar olurmu?? ve nasıl olur yani bu paraya orjinal olarak değermi?? bu mp3 çalar hangi modelinde varmışki peugeotunda bizde yok.... alsam mı almasam mı?? yorumlarınızı bekliyorum......... |
|
2007 PEUGEOT 307 SW 1.6 110 BG HDİ PREMİUM GRİ
2012 PEUGEOT 308 1.6 E-HDİ 112 BG ACTİVE AUTO6R ALP BEYAZI dizel gibisi varmı???? |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bıldıgım kadarıyla 308 lerde falan mp3 calarlı modeller var. ama bu teybı kendı aracına taksanda 5 lı cd calar mp3 calmaz. cunku mp3 ses formatını tanımaz okumaz. bunun teyple alakası yoktur. mp3 u calacak olan sadece teybın kendısıdır.
|
|
![]() |
|
Faruk ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 801 |
bende 5 li cd çalar cd yi alıp teyp in içine koyuyo,yani mp3 çalar alsam onun içine koycak sanıyodum ama durum senin anlattığın gibiyse işin rengi değişir..... şimdi 5 li cd çalar da ortalama 15 parça olsa 1 de kendinde 90 parça falan eder,mp3 de daha fazla parça olur ama bizim üstteki ekranda parça adı yazarmı diğer mp3 çalarlarda olduğu gibi... 5 li cd çalar süs olarak dursa sadece mp3 çaları kullansam daha iyi olmaz m?? |
|
2012 PEUGEOT 308 1.6 E-HDİ 112 BG ACTİVE AUTO6R ALP BEYAZI dizel gibisi varmı???? |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
mp3 lu teybı taksan ekrandakı durum nasıl olur hıc fıkrım yok. ama bunu dene bence. teybı cıkarıp yenı teybı yerıne oturtmadan soketlerını takar denersın. zaten o teypten bulmus olsan o da aractan sokulme olacak. dolayısıyla bır sıkıntı olmasa gerek dıye dusunuyorum... teyp ten cd ıle mp3 dınlersın 5 lı calarında sus olarak durur yada ıstersen sokersın goz olarak kullanırsın orayı. yada saglamsa satabılırsın vs yanı... |
|
![]() |
|
dediğin doğru süs olarakta durabilir,sağlam satadabilirim ama siparişi internetten vereceğim teyp istanbulda bense ankara dayım,deneme imkanı zor gibi ama biraz araştırıp ankarada satan bulursam o da ayrı.en iyisi bekleyip araştırmak...fikirlerin için teşekkürler.. |
|
|
![]() |
|
t@lip ![]() 2. Vites ![]() ![]() 06 - Nisan - 1978 Kayıt Tarihi: 24 Mart 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 376 |
Pug 207'lerde var bu teyp, orjinal teybi söküp aynı tip başka bir teyp takarsan araç bip bip diye sinyal veriyor. 20-30TL'ye bilgisayara bağlatıp teybi araca tanıtman gerekebilir yani. Bu bilgi teybin senin aracına uyumlu olduğu anlamına gelmiyor, o konuda bilgim yok. Bence bu teybe para vereceğine araştırıp xcarlink alsan daha iyi olur, yine de sen bilirsin. Ben bu teyp bulunan 2 farklı araç kullandım. İkisinde de teyp bazı cdlerde takılma yapıyor, yani cd'in ucu görünüyor tam olarak dışarıya çıkarmıyor. Bu sıkıntıdan da haberin olsun.
|
|
En iyisi senin olandır
|
|
![]() |
|
cdlerin takıldığından haberim yoktu..uyarın için teşekkürler.xcarling i de ekranda şarkının ismi yazmaz diye istemiyordum ama bu mp3 çalardan vazgeçip xcarling araştırıym o zmn.. |
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |