|
306 XR KLİMA SORUNU |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
tugrahan
2. Vites 09 - Ağustos - 1978 Kayıt Tarihi: 29 Eylül 2010 Konum: NEVŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 343 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 29 Eylül 2010 Saat 01:35 |
MERHABALAR 306 XR 1.8 1999 MODEL ARACIMIN KLİMASI SOĞUTMUYOR
DAHA DOĞRUSU KLİMA DÜĞMESİNE BASTIĞIMDA KLİMA DEVREYE GİRMİYOR BUNU KAPUTU AÇIP MOTOR ÇALIŞIR DURUMDAİKEN DE GÖRDÜM YANİ KLİMA MOTORU SADECE BOŞ BİR VAZİYETTE KASNAĞI DÖNÜYOR ACABA NEDEN OLABİLİR BİRDE KLİMANIN GAZININ OLMAMASI MOTORUN DEVREYE GİRMEMESİNE SEBEP OLABİLİRMİ |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
gazın harıcınde klimanın elektrık tesısatındada problem olabılır. soketlerınde temassızlık yapabılır. ıyıce ıncelemek lazım. pekı klimayı actıgında fanlar calısıyormu? o kasnak sadece klima calıstıgında donmez. devamlı doner zaten. cunku aynı kayıs alternatoru ve dıreksıyon pompasınıda cevırmek zorundadır. klima tusuna basınca cıt dıye bır ses duyulur ve bu ses kompresorun devreye gırdıgı anlamına gelır.Düzenleyen cecoli - 29 Eylül 2010 Saat 08:51 |
|
tugrahan
2. Vites 09 - Ağustos - 1978 Kayıt Tarihi: 29 Eylül 2010 Konum: NEVŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 343 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
MERHABALAR CECOLİ
EVET DİREKSİYON ŞARJ VESAYİRE DÖNDÜREN KAYIŞ KLİMA MOTORUNUDA DÖNDERİYOR ONU BİLİYORUM AMA İÇERDEN DÜĞMEYE BASINCA HİÇBİRŞEY OLMUYOR YANİ ROLANTİDE MOTORUN SESİ DEĞİŞMESİ LAZIM YADA NEBİLEYİM BAHSETTİĞİNİZ TIK SESİ HİÇÇÇÇ BOŞ ONUN İÇİN DİYORUM ACABA KLİMA MOTORUNUN DEVREYE GİRMESİ İÇİN GAZ BASINCI MESELA GEREKLİMİDİR ÖNÜMÜZ KIŞ ŞİMDİ GAZ BASTIRMAYACAĞIM İNŞALLAH SENEYE SİZCE BU DURUMDA KLİMA ARIZALI DENEBİLİRMİ YADA GAZ OLMADIĞINDAN DİYEBİLİRMİYİZ
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
yukarıda anlatamadım galıba. gazdan da olabılır harıcı sebeplerde olabılır. tesısatta temassızlık vs bırseyde olabılır. |
|
ugur_clskn
1. Vites 14 - Temmuz - 1989 Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2011 Konum: istanbul pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 39 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ugur_clskn
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
arkadaslar benımde sıcak soguk degısımı yapan kumanda dugmesı calısmıyo galıba soguga cevırıyorum hala sıcak hava gelmeye devam edıyo ne yapmak kıme goturmek lazım bılmıyorum kıi
|
|
tugrahan
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
kardeş arıza bölümüne bir konu aç
ustalar cevap verirler |
|
PEUGEOT 306 XR 1.8 16v
brc my-11 lpg kit |
|
ugur_clskn
1. Vites 14 - Temmuz - 1989 Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2011 Konum: istanbul pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 39 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ugur_clskn
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
tesekkur ederım tugrahan..
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |