![]() |
|
arkadaşlar sizce bu pug nasıl? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
toothmaker ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Eylül 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı toothmaker
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Eylül 2010 Saat 23:46 |
herkese pugları ile güvenli sürüşler dileyerek sözlerime başlamak istiyorum....bende 2001 model pug 206 xt var 16 valf 1.6 lt 44000 km de kazası yok...linkteki xt yı almak istiyorum..fiyatı pahalı geldi..kendi arabamı satıp bunu alacağım ...benim 206 ne kadar eder,linkteki 206 ne kadar ? herkese çok teşekkür ederim..
|
|
![]() |
|
bulent 77 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 14 - Mart - 1977 Kayıt Tarihi: 12 Nisan 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 419 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bulent 77
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
44000 km de araç çok kolay elden çıkar; ama aynı tür araç için deymez bence |
|
![]() |
|
BAHTİYAR ![]() 1. Vites ![]() ![]() 16 - Ekim - 1991 Kayıt Tarihi: 02 Haziran 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 637 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
44bin kmde aracı kesinlikle satmayın derim 60bin km dediği acaba 60 binde mi biliyorsunuz km düşürülebiliyor yazık olur 40 bin kmde arabaya 2000model olduğu içinde çok yüksek rakamlar ummayın 13 -14 olabilir illa satcam diyorsanızda yazın satın
|
|
BAHTİYAR KILCI
2011 Focus SW 1.6AT COL. |
|
![]() |
|
106arts ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 81 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
arkadaslar bu arkadasın telefonunu yada mail adresini bilen varmı toothmaker aracı hakkında bılgi alcam dunden berı ulaşamıyorm
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |