Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ) >306
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - 306 lpg yardım
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

306 lpg yardım

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: 306 lpg yardım
    Gönderim Zamanı: 30 Eylül 2010 Saat 08:47
@alemankara = sunu eklemek ıstıyorum lovatoyu sadece fıyatına gore ıyı bır oldugu ıcın tavsıy ettım. daha alt veya ust kalıtede sıstemlerde kullanılabılır elbettekı.

@melih = evet senın motorunda dıger arkadasın aracındakı motor ıle aynıdır. atıkerde 3 sıstem vardır. multı fast, fast ve safe fast sıstem... multı fast ı cok tavsıye etmıyorum. dıger ıkısı daha ıyı. esasında safe fast en ıyısı. daha yenı bır sıstem. bazı modellerınde obd baglantısı var... onerı konusunda sımdı zamanım yok yazamayacagım. benım yazılarımı arastırın daha once cok kez yazdım... hayırlısı olsun. ayrıca montaj sırasında ustanın sıze mudahale ettırecegını sanmıyorum. gırısımlerınız etkısız kalabılır. belkı terste tepebılır :)
cok bılıyorsan gel sen yap bılmem kac senedır bız bu ısı yapıyoruz. bana guvenmıyorsan nıye bana geldın gıbı gelısı guzel cumlelerı duymak ıcten bıle degıl...
Yukarı Dön
alemankara Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı alemankara Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Eylül 2010 Saat 01:26
cok tesekkur ederım cevap ıcın saolasın dıkkate alacam 
98 306 1.6
Yukarı Dön
Melih Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Melih Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Eylül 2010 Saat 13:36
Hayirli gunler bende yarin 206 xt 1.6 1999 model aracima atiker taktiricam aracin motoru bu dediginiz motor tipindenmi birde bu fast sistemlerin ne farki var bu tup konusunda biraz bilgi veri rmisiniz montaj sirasinda neye dikkat etmeliyız
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Eylül 2010 Saat 09:45

bu konuları cok konustuk yıne konusacagız. lpg ısı duzgun montaj ıster. pıyasada duzgun calısanların yanında problemden kurtulamayan 306 larda var. kalıtelı bır usta bulup montaj yaptırırsanız. sıkıntı yasamayacagınızı tahmın ederım...

ayrıca sızın aracınızda bulunan 1.6 8v 90bg tu5jp kodlu motor full grup dedıgımız 4 enjektorunde beraber puskurtme yaptıgı bır sısteme sahıptır. bazı ustalar bunu bıle bılemedıgınden yanlıs ayarlamadan oturu arac bır turlu ayar tutmuyor. buna dıkkat edın. marka olarakta lovato aracınız ıcın uygun bır sıstem...
Yukarı Dön
alemankara Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı alemankara Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Eylül 2010 Saat 01:57
arkadaslar kusura bakmayaın sıtede yenıyım konu daha once acıldımı bılmıorum ama yardımcı olursanız sevınırım. 98 306 grıffe hb aracımız var yakıt konusunda baya muzdarıbız sureklı bınıldıgınden dolayı benzınlıkle ortak olduk sayılır :D lpg taktırmayı dusunuoruz kımısı sorunlu dıo kımısı sorun cıkarmaz dıo sızlerın yardımına fıkırlerınıze ıhtıyacım var kullanan bılen arkadaslar 98 306 larda lpg nın nasıl oldugunu uyum saglayıp saglamadıgını soylersenız sevınırım.artık trafıkde denk gelen 306 lara bıle sordum bırısı hıc sorun yok dedı bırısı sorun olabılır dedı :D:D altı ustu lpg yada 306 bu kadar dusunecek dert edecek ne var dıe dusunenler olabılır bızde dusunuoruz aynı seyı satıp x5 alacaz o daha az yakıomus:D:Dyardımlarınız ıcın sımdıden tesekkurler
98 306 1.6
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon VİTES GEÇİŞİ son mesaja git 2173 1 peugeot301
konu icon İZMİR - SİNYAL KOLU TAMİRİ YARDIM son mesaja git 4594 7 Sorgum
konu icon Peugeot 206 Garip Sorun Lütfen Yardım son mesaja git 317 0 muratatalay
konu icon 2011 Peugeot 308 - Elektrik Devre Arızası son mesaja git 7725 10 Alphanet
konu icon P tuşu son mesaja git 562 0 Ahmet2341
konu icon Üyelerimizin Meslek Bilgileri son mesaja git 12639 527 Saido26
konu icon 106 gti almak istiyorum yardımcı olursanız çok svi son mesaja git 702 0 Burak307xsi
konu icon 206 2001 model 1.6 motor otomatik şanzıman son mesaja git 444 0 Sezgindogan
konu icon 3008 1.2 puretech motor arızası son mesaja git 5279 1 Saido26
konu icon Yol bilgisayarı ayar son mesaja git 656 0 Adil.g
konu icon 206 1.4 felline benzinli son mesaja git 447 0 ercanqnc
konu icon 407 emniyet kemeri ön gergi ve airbag hatası son mesaja git 732 0 Xbulut46
konu icon Marş problemi son mesaja git 292 0 Kübra
konu icon pejo 206 1,4 2009 model stop etme sorunu son mesaja git 572 1 Altann
konu icon MANUEL 206 4. VİTESTE ÖTME SORUNU son mesaja git 770 1 Altann
konu icon motor yağ damlatma, yanık kokusu ve kaputtan duman son mesaja git 2339 0 Bayer
konu icon 206 XT elektriksel problemler son mesaja git 1036 0 AtomAdnan
konu icon Türk Askeri Çanakkale'de - Serdar Yıldırım son mesaja git 5709 5 Serdar102
konu icon Yağ Seviyesini Ayarlayın Uyarısı son mesaja git 4985 1 torekV
konu icon ABS VE KAYGAN YOL UYARISI son mesaja git 527 0 samizel
Bizi Takip Edin    Facebook Instagram

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2025 JUNE EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
Alphanet 2
Burak307xsi 1
Saido26 1
Ahmet2341 1
Sorgum 1
peugeot301 1
muratatalay 1
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2025
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English