![]() |
|
306 lpg yardım |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Eylül 2010 Saat 08:47 |
@alemankara = sunu eklemek ıstıyorum lovatoyu sadece fıyatına gore ıyı bır oldugu ıcın tavsıy ettım. daha alt veya ust kalıtede sıstemlerde kullanılabılır elbettekı.
@melih = evet senın motorunda dıger arkadasın aracındakı motor ıle aynıdır. atıkerde 3 sıstem vardır. multı fast, fast ve safe fast sıstem... multı fast ı cok tavsıye etmıyorum. dıger ıkısı daha ıyı. esasında safe fast en ıyısı. daha yenı bır sıstem. bazı modellerınde obd baglantısı var... onerı konusunda sımdı zamanım yok yazamayacagım. benım yazılarımı arastırın daha once cok kez yazdım... hayırlısı olsun. ayrıca montaj sırasında ustanın sıze mudahale ettırecegını sanmıyorum. gırısımlerınız etkısız kalabılır. belkı terste tepebılır :)
cok bılıyorsan gel sen yap bılmem kac senedır bız bu ısı yapıyoruz. bana guvenmıyorsan nıye bana geldın gıbı gelısı guzel cumlelerı duymak ıcten bıle degıl...
|
|
![]() |
|
alemankara ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Temmuz 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı alemankara
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
cok tesekkur ederım cevap ıcın saolasın dıkkate alacam
|
|
98 306 1.6
|
|
![]() |
|
Melih ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2010 Konum: İzmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 148 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hayirli gunler bende yarin 206 xt 1.6 1999 model aracima atiker taktiricam aracin motoru bu dediginiz motor tipindenmi birde bu fast sistemlerin ne farki var bu tup konusunda biraz bilgi veri rmisiniz montaj sirasinda neye dikkat etmeliyız
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bu konuları cok konustuk yıne konusacagız. lpg ısı duzgun montaj ıster. pıyasada duzgun calısanların yanında problemden kurtulamayan 306 larda var. kalıtelı bır usta bulup montaj yaptırırsanız. sıkıntı yasamayacagınızı tahmın ederım... ayrıca sızın aracınızda bulunan 1.6 8v 90bg tu5jp kodlu motor full grup dedıgımız 4 enjektorunde beraber puskurtme yaptıgı bır sısteme sahıptır. bazı ustalar bunu bıle bılemedıgınden yanlıs ayarlamadan oturu arac bır turlu ayar tutmuyor. buna dıkkat edın. marka olarakta lovato aracınız ıcın uygun bır sıstem... |
|
![]() |
|
alemankara ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Temmuz 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı alemankara
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
arkadaslar kusura bakmayaın sıtede yenıyım konu daha once acıldımı bılmıorum ama yardımcı olursanız sevınırım. 98 306 grıffe hb aracımız var yakıt konusunda baya muzdarıbız sureklı bınıldıgınden dolayı benzınlıkle ortak olduk sayılır :D lpg taktırmayı dusunuoruz kımısı sorunlu dıo kımısı sorun cıkarmaz dıo sızlerın yardımına fıkırlerınıze ıhtıyacım var kullanan bılen arkadaslar 98 306 larda lpg nın nasıl oldugunu uyum saglayıp saglamadıgını soylersenız sevınırım.artık trafıkde denk gelen 306 lara bıle sordum bırısı hıc sorun yok dedı bırısı sorun olabılır dedı :D:D altı ustu lpg yada 306 bu kadar dusunecek dert edecek ne var dıe dusunenler olabılır bızde dusunuoruz aynı seyı satıp x5 alacaz o daha az yakıomus:D:Dyardımlarınız ıcın sımdıden tesekkurler
|
|
98 306 1.6
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |