![]() |
|
Sticker Hakkında |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
puschkin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Eylül 2010 Konum: BALIKESİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Eylül 2010 Saat 17:19 |
Merhabalar forum içerisinde araştırdım ama göremedim,eğer daha önce yazılmışsa farkedemedim şimdiden özür dilerim.
Üyelerin araçlarına yapıştırdıkları stickerlardan birkaçını gördüm sanırım beyaz folyodan plotterda kesim yapılıyor.Ben reklamcıyım işim gereği bu tür uygulamaları çok yapıyorum.Sormak istediğim şu,PT armasını kullanan araç var mı acaba yada yöneticilerimiz bu armadan da ürettirdi mi ? İnternet adresli sticker arka cama güzel oturmuş bazı araçlar da ama şahsen ben alt köşede yuvarlak bir armayı tercih ederim.Böyle bir ürün elinizde var mı ? Belki görenleriniz vardır internet sitelerinde satışa sunulan ışıklı oto logoları var ben bulunduğum bölgede satışını ve oto aksesuarcılara tedariğini yapıyorum özel üretim de mümkün böyle birşey düşünülebilir mi gece farlarınızı yaktığınızda yada frene bastığınızda arka camınızda yanıp sönen PT logosu bence gayet güzel olur.(evet benim aydınlatmaya olan merakım bu tercihi öne çıkartmış olabilir=) Konuyla ilgili fikirlerinizi almak isterim. Saygılarımla |
|
2006 307 Comfortline 1.4 16V
BALIKESİR |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |