![]() |
|
çözümü bulamadık |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
atmaca01m ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Eylül 2010 Konum: MALATYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı atmaca01m
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Eylül 2010 Saat 23:25 |
aracımı alalı yaklaşık 1 ay oldu fakat sabahları ve motor soğukken arac çok geç çalışıyor fakat motor ısınınca bir marşta alıyor araç yaklaşık 2 haftadır ustada fakat oda tıkandı bilgisayarda herhangi bir arıza vermıyor herşey normal gözukuyor motor subapları conta vs degıştırdı bujilerı degıştırdı araç daha önce lpg de kullanılmış bu konuda fikri olan varmı usta daha önce 5 yıl yetkili serviste çalışmış iyi bir usta.. |
|
206 SW 1.4 XLİNE
|
|
![]() |
|
atmaca01m ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Eylül 2010 Konum: MALATYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı atmaca01m
![]() ![]() ![]() ![]() |
araç 1,4 2003 model benzinli enjektörden olma ihtimali varmı onu da degıştırmeyı duşunuyoruz.. |
|
206 SW 1.4 XLİNE
|
|
![]() |
|
alicanelka ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı alicanelka
Benzin pompasını deneyin.Aynı sorunla bende karşılaştım sağ sol sanayide geze geze sağlam olan elektrik bobinini bile değiştirmek durumunda kaldım en iyisi yetkili servise danış arıza tespit yaptır ancak %90 benzin pompası problemin vardır.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı atmaca01m
benzın pompasını yenı taktırdım usta çıkışı ölçtum dıyor ıyı benzın gelıyor dedı ama ımoblizer açmıyor olabilirmi |
|
206 SW 1.4 XLİNE
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı atmaca01m
benzın popasını ölcmuş 3,5 bar gelmiş ondanda degıl anlayacagın
|
|
206 SW 1.4 XLİNE
|
|
![]() |
|
Carmania ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Haziran - 1982 Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 690 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bence ısı müşürüyle alakalı istersenız soketlerı ve kabloları bı gozden gecırın gecmıs olsun |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı atmaca01m
sorunu çözduk sayın alicenalka teşekkürler sorun benzın pompasından çıktı yan sanayi aldığımız benzın pompası bozuk çıkmış ıyı gunler
|
|
206 SW 1.4 XLİNE
|
|
![]() |
|
kizilhakan ![]() 1. Vites ![]() ![]() 05 - Temmuz - 1976 Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 57 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kizilhakan
merhaba bende aracı alalı 3 ay oldu hava sıakkaen bir problem yoktu fakat havalar soğuyunca 2-3 sanıye geç çalışıyor kontagı kapatıp yeniden çalıştırdığımda normal çalışıyor normalmi bilmiyorum bilgisi olan varsa yardım rica ediyorum teşekkürler.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı atmaca01m
araçta lpg var mı onadan olabilir yoksa benzın popmpası orjinal olacak yan sanayi yemıyor yan sanayi benzın bompaları enjektörde yeteri kadar benzın basıncı sağlayamadığı için araba ilk marşta çalışmıyor .
|
|
206 SW 1.4 XLİNE
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |