|
PEUGEOT 307 2004 RT3 Nasıl Alabilirim? |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Tansel5
1. Vites Kayıt Tarihi: 25 Eylül 2010 Konum: İZMİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 25 Eylül 2010 Saat 04:52 |
Merhaba Arkadaşlar Bende 2004 model 307 cc var ve RT3 taktırmak istiyorum. Yurt dışındaki sitelerden baktım ama çeviriyi tam yapamadığım için güvenemedim. Aracıma uyacak ve Navigasyonu kullanabileceğim bir RT3 Nasıl alabilirim. Keşke Fransa da Güvenebileceğim arkadaşım olsada alabilsem.
|
|
elnino35
1. Vites Kayıt Tarihi: 29 Ocak 2010 Konum: İZMİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 83 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
arkdaşım madem 307 var sana sormak istediqim bi konu var aküden + kablosunu içeriye nerden aldınız ? bi arkdaşıma montaj yapıcamda ondan soruyorum ?
|
|
Peugeot 206 forover.
|
|
gozem
2. Vites 07 - Ağustos - 1984 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: GiresuN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 517 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
kaput telinin geçtiği yerdeki tapayı genişleteceksin kardeş.
|
|
Mehmet Ali ÇECELİ
2004 307 XT 110hp manuel,dizel.. Dünya Kadar Malın olucağına Fındık Kadar Turbon olsun |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |