![]() |
|
BU ÜRÜNDEN KULLANAN VARMI ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Sinan ![]() 2. Vites ![]() ![]() 31 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 26 Nisan 2009 Konum: Beyoglu/IST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 460 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Eylül 2010 Saat 22:24 |
http://www.hepsiburada.com/Liste/nnt-bor-power-nano-teknolojik-ms-250-motor-yag-katkisi-092090-/productDetails.aspx?categoryid=26005&productid=otm092090
aracım 2004 model 206 hdi 130.000 km'de ve bu üründen internet üzerinden siparişini verdim. vermeden önce ordaki yorumların 100 - 150 tanesini okudum ve hemen hemen hepsi olumlu cvp verdi. bu ürünü kullanan varmı ? varsa farklılıkları, olumlu olumsuzlukları nelerdir ? |
|
![]() |
|
rifatseker ![]() 3. Vites ![]() ![]() 02 - Ağustos - 1981 Kayıt Tarihi: 27 Ekim 2009 Konum: ADANA-ÇUKUROVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1371 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rifatseker
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben eski arabama kullanmıştım , 144.000 km de idi motor biraz gürültülü çalışıyordu. Bunu kullandıkttan sonra çalışması biraz daha rahatlamış gibi geldi , öyle çok çok büyük farklar olmasada ufak tefek aracın motorunda farklılıklar hissediyordum. Biraz daha seri , biraz daha sessiz gibi.
|
|
Çıktığın kapıyı sert çarpma, geri dönüp açman gerekebilir. (Atasözü)
Leon 1.6 DSG / 206 XT 1.4 |
|
![]() |
|
mimit ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 145 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kesinlikle faydalı bir ürün bende kullanıyorum.düzenli olarak 20,000 kmde bir ekliyorum katkı maddesini,yanlız bundan önce aracına bir carbon clean yaptırıp sonra yağı değişiminde bu maddeyi kullansan çok daha güzel sonuçlar alırsın.motorun çalışırken daha az gürültü yapar daha az sarsılır,gaz pedalına daha güzel cvp verir.
|
|
![]() |
|
BAHTİYAR ![]() 1. Vites ![]() ![]() 16 - Ekim - 1991 Kayıt Tarihi: 02 Haziran 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 637 |
bu piyasaya ilk çıkan markadır ve en kalitelisidir ben eski taunusumda kullanmıştım ilk çalıştırmada ve ses olarak bir rahatlama olmuştu 307 me de bundan bulamadım muadil bir şey koydum yağ değişirken araba da bir şikayet olmadığı için ben birşey fark edemedim ama faydalı olduğundan eminim
|
|
BAHTİYAR KILCI
2011 Focus SW 1.6AT COL. |
|
![]() |
|
ggokayy ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ağustos 2010 Konum: Küçükyalı Durum: Aktif Değil Mesajlar: 52 |
bizde kullanıyoruz bu üründen kesinlikle işe yarıyor.Babam bişiler yaparak koymuştu yağını felan boşaltıp sentetik yağ koyupta koymuştu sanırsam baya işe yaramıştı.
|
|
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
bende ms-250 sılver unurunu aracıma yenı yag ıle bırlıkte talımatlar dogrultusunda koydum. yaklasık 3000 km yol yaptım. hıssettıgım kadarıyla motor daha yumusak calısıyor...
Düzenleyen cecoli - 25 Eylül 2010 Saat 00:48 |
|
![]() |
|
BuRÇaK ![]() 2. Vites ![]() ![]() 16 - Temmuz - 1981 Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 923 |
sen satmadınmı Kardeş arabayı? hayırdır?
|
|
![]() |
|
kım satmadı mı?
|
|
![]() |
|
BuRÇaK ![]() 2. Vites ![]() ![]() 16 - Temmuz - 1981 Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 923 |
Sinan a dedim kardeş :)
|
|
![]() |
|
Onur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1305 |
çok yakın arkadaşım servis şefi tüm ustaları bakımda koy dedi peugeot yetkili servisteki motor usta şefide ekle yağa muhakkak dedi yağ değişimi yakın zaten koycam bakalım
|
|
2011 Renault Clio Extreme 1.6 16v BVA
|
|
![]() |
|
@onur
ms-250 sılver yerıne s-250 gold alırsan daha etkın bır uygulama yapmıs olursun. ayrıca ıstersen bu urunu koymadan once yagın ıcıne bır kutu motor ıc yıkama at. yarım saat calıssın o sekılde. ardından dırekt karterden ındır yagı ve paraya kıyarsan tam sentetık yag ıle beraber koy. bu sekılde sana daha faydalı ve uzun surelı bır koruma saglayacaktır. yag olarakta bıraz pahalıdır ama mobıl 1 new lıfe 0-40 tavsıye ederım(80tl cıvarında). ucuz olsun dersen total quartz 9000 0-40 kullanabılırsın (55tl)... Düzenleyen cecoli - 25 Eylül 2010 Saat 14:22 |
|
![]() |
|
iibrahimm ![]() 2. Vites ![]() ![]() 19 - Haziran - 1983 Kayıt Tarihi: 02 Nisan 2010 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 289 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı iibrahimm
bende kullandım 307 1,4 hdı var kullandum faydasını gordum şanzımanada koydum şakırtılı sesler gelıyordu farkedılır bır şekılde azalma oldu
|
|
307 1,4 hdı
|
|
![]() |
|
saint007 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Temmuz 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Merhabalar,
Ben 2004 model 307 1.4 HDI aracıma 135.000 km 'de ekledim, ve faydasını gördüğümü düşünüyorum.
Şöyleki katkıyı koyduktan 500-1000 km sonrasında farkı hissetmeye başlayabilirsin, ama bu farkı hissedebilmen için aracı çok iyi tanıyor olmalısın.Sakın ürün hakkında yapılan katkıyı koydum motorun sesi değişti,yakıtı azaldı,çekişi arttı yorumlarını dikkate alma, çoğu psikolojik.
Yukarıdada yazdığım gibi ürün etkisini ancak 500-1000 km sonra gösteriyor.Yakıtı azalttığını fark etmek oldukça zor ama ben aracın turbo devreye girmeden önceki 1900 devir altındaki çalışmasının daha rahat olduğunu hissettim.
Birde çok önemli nokta yağ değişimi sonrasında bu katkıyı eklediğinde motor içerisindeki yağ seviyesinin max. seviyenin üzerine çıkmamasına çok çok dikkat edin.Zira bu durum eksik yağdan daha tehlikeli.
Web Sitesi Reklamı yasaktır.
Selamlar Düzenleyen GökhaN - 29 Eylül 2010 Saat 23:46 |
|
![]() |
|
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
kardeşim kullanmadım kullanan biri aracına ne gibi olumlu etkiler yarattı söylesin bizde faydalanalım
|
|
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |