![]() |
|
206+ plus ses sistemi |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Eylül 2010 Saat 04:08 |
|
206+ plus aracimda arka kapılarda kolon yok.ön kolonlarda yetersiz.orjinal teyp kalarak kolonlari değiştirmek istiyorum.önler 16.5cm arkalar 13 cm yaziyor kitapcikta.orjinal teyp sonra değiştiricem önce kolonlari değiştirmek istiyorum.tavsiye edeceginiz marka model nedir?
birde arka kapılarda kolon için tessisat varmidir biri var diyor biri yok diyor servis var diyor ama tam emin değiller.açtirip baktırmakda istemedim boş yere yaptıranlar bilir fikirlerinizi alayim??
|
||
![]() |
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
bütçen varsa sony yada pioneer 80-90 tl arası eger yoksa goldmaster-sunny gıbı markaları tercıh edebılırsın bunlardan da ıyı ses alırsın ıdare edecek sekılde
|
||
![]() |
||
|
çok abarti olmucak şekilde bütçe var.
|
||
![]() |
||
|
o zaman sony yada piooner avsıye ederım tabı kı bı yerede montaj yaptırırsın 100 tl yı gecmez
|
||
![]() |
||
ozaannn ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 721 |
|
Sony iyi değil pionnerda tavsiye etmem compedant taktır yükselticilerini bağlamadan asla pişman olmazsın artık kabin devri bitti marka olarakta yazdıklarımı bulursan taktıracağın yerede sor dediklerimi mutlaka ve mutlaka tavsiye edeceklerdir
infinty compedantları iyi sonra kicker ve jbl en iyisi jbl bence |
||
ozaann
|
||
![]() |
||
|
amfı alması gerek fıyat artar + amfı aldı mı teybı degısırmesı derek amfı cıkıslı teyp alması gerek aparatlar var ama performansı pek ıyı degıl
|
||
![]() |
||
ozaannn ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 721 |
|
compedantları kabin olarakta kullanabiliyorsun ben amfisiz compedant kullanıyorum yükselticilerini bağlamazsan kabin görevi görüyor ve patlamıyor ileride bi amfi alrıken yeniden kabin almana gerek kalmaz compedant bağlarsan dimi?
|
||
ozaann
|
||
![]() |
||
|
arkadaşlar ben anfi falan istemiyorum orj teypde kalacak sadece kapı kolonlari değiştirmek istiyorum.bildigim kadariyla component oldugu zaman bu kolonlarin kendi beslicileri var anfi tarzinda hem bas hem tiz.ben onlardanda istemiyorum tek kolon :) coaxial var birde bunlar mi benim istekdiklerim peki ?
|
||
![]() |
||
o7gur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
|
Selamlar , ben aranıza yeni katıldım , bir sorum olucaktı 206 + dizel bir arac aldım ve teyibinden hic performans alamıyorum birde üstüne üstlük RDS calısmıyor ne radyoda kanal adı nede baska seyler bu normalmidir arkadaslar şimdiden ilginize tesekkur ederim
sevgilerr...
|
||
![]() |
||
o7gur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
|
yada bu teyibi değiştirsem ,yukarıdaki gösterge ve direksiyondaki kumandaya uyumlu başka bir teyip alabilirmiyim orj. clarion falan ? yardımcı olursanız cok sevinirim ...
|
||
![]() |
||
Özgür ![]() 3. Vites ![]() ![]() 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
|
206 plus teyplerinde ne yazıkki rds gözükmüyor.
ayrıca bende ınfinity tavsiye ederim.gördüklerim içinde ![]() |
||
206 feline 1.4 hdi 2006
|
||
![]() |
||
|
|
||
![]() |
||
Onur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1305 |
|
|
||
2011 Renault Clio Extreme 1.6 16v BVA
|
||
![]() |
||
Mesut ![]() 1. Vites ![]() ![]() 11 - Temmuz - 1986 Kayıt Tarihi: 21 Ekim 2010 Konum: İst/Zeytinburnu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 903 |
|
Slmlar. Şubat ayında 206+ aldım arkadasım. Alır almaz ertesı gun hemen sound ısı yapan arkadasın yanına goturdun ıncedne bas anfı ve mıd taktırdım. Söylemek ıstedıgım Fabrıka her arabaya aynı ozenı gostermıyor. Benım on ve arka kapılarda aracın kendı kolonları var, şayrıca orginal teypte rds görünüyor. Şu anda aracımda jbl 1000 lık 30cm bass, Ztech 4 cıkıslı anfi,Ön kalıparda bir çift mid bulunuyor ve keyıfle müzik dinlememe yetıyor fazla malıyetı de olmadı hem ıılerleyen zamanlarda teybi değiştirmek tabıkı en mantıklısı.Gecen zamanlarda Teyıb degıstıgınde dıreksıon kumandası devre dısı kalıyor denıyordu ama sımdı bazı arkadaslar bu sorunu da aştılar şükürler olsun. Bu aracın bu konudakı tek kusuru bence ekranda radyo kanallarının isimlerini göstermeyişi. Dostum keyıflı suruşler. Allah kaza bela vermesın...
|
||
![]() |
||
karacocuk ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Ekim 2010 Konum: aydın/merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 51 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı karacocuk
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
kumanda kolunu astılar dedın pekı nasıl oluyo biraz acıklarmısın.tek kusur radyo ısmı göstermeyısı demıssın bende de 307 var butun ayarlar teyıpten oluyo tarıh saat yol bılgısayarı vs vs bı cok özellik onları nasıl yapıyolarr
|
||
![]() |
||
Mesut ![]() 1. Vites ![]() ![]() 11 - Temmuz - 1986 Kayıt Tarihi: 21 Ekim 2010 Konum: İst/Zeytinburnu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 903 |
|
Kumanda kolunu astılar derken türkçe karakter kullanmadım o yuzdne yanlıs anlaşıldı :) Yani o konuyu aştılar artık bazı arkadaşlar bu işi çözdüler.Artık kumanda kolu devre dısı kalmıyor. Az once bır konu açmıs arkadaslardan bırısı orada okudum,Sanırım gebze civarında, Bu işi titizlikle yapıyorlarmış.Teybin cıkıslarından bırıne bır kart baglandıgında sorun ortadan gıdıyormuş...307 hakıkında pek bir bilgim yok açıkçası. Benım 206+ ta saat ekranın yanındakı sag ve sol tuslarıyla ayarlanıyor.Zaten aracımda yol bılgısayarı yok . Ekranda sadece radyo frekanslarını, Tarih ve saati görebiliyorum.
|
||
![]() |
||
|
Çok ilginç , ben 206+ 'ın en dolusunu aldım yani araçlarda çifte standart olayı :) RDS var demişsin radyo kanallarının isimleri yazmıyor demişsin RDS dediğimiz zaten bu değilmi yada ben mi yanlış biliyorum kusura bakmayın cahilliğime verin lütfen . .
Bitek buda değil koskoca arabada arka koltuğa kafalık koyulmamış ve tutma aparatlarıda yok araçta gömlek asmaya kalksanız asamazsınız ...
|
||
![]() |
||
BERKAN ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Ekim 2010 Konum: ÇORLU Durum: Aktif Değil Mesajlar: 147 |
|
|
||
Her yiğidin gönlünde bir ASLAN yatar...
|
||
![]() |
||
|
arkadaşlar 206+ plus aracin tepyinde RDS vardir.yalnizca servise gidin ve açtirin.ben ilk aldigimda hemen araci servise götürdüm araçta aktif olmayan herşeyi açalim dedim Rds de açildi çatır çatır kullaniyorum maşallah.
bende mart 2010 da aldim araci.arka sislerde tek lamba var arka kapılarda kolon yok kafalıklarda yok.kafalıklar paket halınde satiliyordu ben aldigim zaman o paketli araç yoktu o yüzden alamadim.kafalıklar 400 tl civari satiliyor serviste.
arka sislerde tek lamba olmasi kötü diger tarafa lamba koyma yeri var mi peki??
|
||
![]() |
||
muhendisankara ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 25 Kasım 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muhendisankara
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
merhaba bendede 206 plus var ankaradan abc den aldım ama rds olayını ne abc nede tek oto hallademedi bir tek göral kaldı gitmediğim ama oda beceremeyecek sanki siz istanbuldamı açtırdınız rds yi ve hangi serviste öğrenebilirmiyim acaba.
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |