![]() |
|
bir bu hatayi vermedigin kalmisdi :( |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
osterreich ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mart 2010 Konum: Avusturya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 148 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı osterreich
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Eylül 2010 Saat 02:56 |
arkadaslar aracim pug 807 110 FAP H.D.i ekranda bu hatayi veriyo stop lambasiyla birlikde yanmiyo fakat kontagi her cevirdigimde aci aci ötüyo ve psikolojimi acayip bozmus bir durumda :(
almanca yaziyo cevirebildigim kadariyla dizel filtresi ..... cok düsük,eksik cikiyo anlami ama dizel filtresinin icinde sivi bir madde felan mi var acaba o eksilmis cözemedim yardimci olursaniz sevinirim Uploaded with ImageShack.us
Düzenleyen osterreich - 21 Eylül 2010 Saat 02:58 |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
mazot fılrtesınden bahsedıyor olabılır dızel fıltresı.piş mazot kaçmıştır yada bı tortu tıkamıstır.bakım zamanı geldıyse mazor fılrtesını de degıstırmenı onerırım
|
|
![]() |
|
bayelektronik ![]() 2. Vites ![]() ![]() 07 - Eylül - 1983 Kayıt Tarihi: 26 Ağustos 2010 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 161 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bayelektronik
![]() ![]() ![]() ![]() |
tamamen mazot filtresiyle alakalı bir durum.filtrenin değişmesi gerekiyor.normal bir durum
|
|
![]() |
|
the_beKKo ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2008 Konum: 307 HDİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 520 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı the_beKKo
ne güzel sizin uyarılar bile renkli ekranda :)
|
|
![]() |
|
osterreich ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mart 2010 Konum: Avusturya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 148 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı osterreich
bu gün dizel filtresini degistirdim fakat hatayi vermeye devam ediyodu ekranda en son derin ugraslar sonucu problemin ne oldugunu cözdük ustayla birlikde partikel filterisinin icinde türkcesi nedir bilmiyorum ama ADDITIV denen bir tür yag benzeri sivi varmis 3 litre civarinda ve o sivida eksilme olmus ondan bu hatayi veriyormus usta her partikel filtreli aracin 80 binde bir bu siviyi degismesi gerekdigini söyledi yorum yazan arkadaslara tesekkürler okuyupda yorum yapmayanlarinda en kötü ihtimal azda olsa bilgilendirebildiysem ne mutlu bana :)
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
fap dıye adlandırılan partıkul fıltresı sıvısı bu senın bahsettıgın. zaten gereklı sekılde acıklamıssın. sana bır tavsıye de bulunmak ıstıyorum. motorunda yag olarak mobil 1 esp formula 5-30 kullan. fap lı araclar ıcın tavsıye edılen bır yag. bır arastır ıstersen... bılgılendırme ıcın tesekkurler
|
|
![]() |
|
cerci07 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2008 Konum: FR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 958 |
fap filtresi aracin 100 bin civarinda galiba o civarda verir genelde arizayi zadece siviylada alakali olmaya bilir 100 bini gecince filtre tikanmaya baslar ve motoru zorlar yakiti artar tamirciler genelde filtreyi degistirmek ister ama sen degistirme tanzikli suyla yikatirsan tertemiz olur degirtirirlerse 400€ civarinda yenisi kolay gelsin
|
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı osterreich
evet bahs eddigim seyin türkcesi partikül filtresiymis avusturyada mobil in bir faliyeti yok benzincisi,yag,katki maddeleri vs ama internetten bi arastiriyim tavsiyen icin tesekkür ederim bu arada ben araci 7 ay önce 134 bin de almisdim su an 142 bin de isde bu hatayi verdiginde peugeot servisinde arastirttim 105 bin de degismis tartikül filtresi tabii kesin sivisida degismisdir 37 bin km sonra nasil sivi azalir anlamis degilim bu gün servisden filtre sivisini aldim 58 euro ya yan sanayisi vs olmuyomus mecbur servise bayildik fakat siviyi servisde degismedim baska bir tamircide degistirttim servisde bana bagaj in ic kisminda ufak bir tipa oldugu söylendi siviyi oraya dökücekmisiz ordan aliyomus fakat tamircide 1 saat bagaji alt üst eddik tipa felan bulamadik en son araci kaldirip sivi deposuna giden hortumdan takviyeye yapdik 1.5 litreye yakin aldi 3 litrelik bir tanki var sivinin zaten 3 lt paketler halinde satiliyodu simdi ekranda hata felan silindi son 1 aydir 3 milyara yakin parami yedi daha toplayamadik bakalim yeni bir sürprizle karsilasmak istemiyorum ama sirada xenon far lar varmis gibi duruyo bakalim hayirlisi simdilik |
|
![]() |
|
araknit ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Eylül 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
ôcelikle gecmis olsun arkadasim ayni hatayi bende de yapmisti oncelikle filitre degismeli ondan sonra egsoz temizlenmeli icinde ki sivi kesinlikle bitmistir tekrardan eklenmeli...
|
|
![]() |
|
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
bizim bi arkadaşta bu hata çıktı ama onun araç marşta basmıyodu . sorun aküdeymiş araç akü bitince mazot filtresi olarak algılamış hatayı gittik benzinliğede sorumluyu çağırdı vs. sora serviste akü değişti düzeldi :))
|
|
![]() |
|
araknit ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Eylül 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
O da bir farkli bunu ilk defa duyuyorum :)
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |