![]() |
|
206 RC yazılım..!! |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Cka36 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Eylül 2010 Saat 02:26 |
Arkadaşlar 307 XSI 2.0 aracım var. Bildiğim kadarıyla 206RC lerle motor olarak aynı ancak yazılım,manifolt, iridyum buji gibi farklılıklar olduğunu biliyorum. Ancak aracıma şuanda headers arıyorum ve eğer oluyorsa RC yazılım attırmak istiyorum bu konuyla ilgili yardımcı olcak ve bilgilendircek birileri varmı ?
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bence aradakı butun farklılıkları yerıne getırmeden rc yazılımı yuklenmesıyle makıne duzgun calısmaz. cunku onun enjektorlerı vs hersey farklı. ayrıca belkı ecusuda farklı olabılır. yuklenemeyedebılır. tabı bunlar bırer tahmın...
|
|
![]() |
|
Eyüp Duygun ![]() 1. Vites ![]() ![]() SPONSOR FİRMA Kayıt Tarihi: 18 Şubat 2010 Konum: Göztepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 237 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Eyüp Duygun
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Rc yazlım attırmak ıstıyorum demek yanlıs olur Rc'nınkı kadar agresif bir yazılım sizin aracınızın üzerindeki Ecudan uygulanabilir yoksa rc yazılımı dırek sızın aracınıza olmaz..
|
|
![]() |
|
karacocuk ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Ekim 2010 Konum: aydın/merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 51 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı karacocuk
chip yapsan olmaz mı? daha da fazlası olsun
|
|
![]() |
|
Eyüp Duygun ![]() 1. Vites ![]() ![]() SPONSOR FİRMA Kayıt Tarihi: 18 Şubat 2010 Konum: Göztepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 237 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Eyüp Duygun
Yazılım tabikii uygulanır burada soylemek ıstedıgım Rc yazılımı attırmak ıstıyorum dıye bırsey yanlıs olur demek ıstedım.Zaten beyinleri,elektrik tesisati opsiyonları tamamen farklı iki arac.307'deki motor daha cok 206 gtidaki ile aynı sonucda rcdeki ilede aynı aileden geliyorlar.En kötü yani Emme ve egzost manifoldları ve portları.. |
|
![]() |
|
the_beKKo ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2008 Konum: 307 HDİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 520 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı the_beKKo
sizin motorunuz 206 gti motoru olmasın rc ler xsi lardan sonra çıktı 2.0 136 hp değilmi aracınız
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |