![]() |
|
405 bilgisayar bağlantısı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Reşat95 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ağustos 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: -1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Eylül 2010 Saat 02:03 |
405 sri bilgisayara baglatmamız lazım çalısmayan bazı özellikleri war izmirde nerde yapabilrizz
![]() |
|
cehennemden gelen 405srİ
I Love PUG |
|
![]() |
|
405 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
BOSCH servislerinde Peugeot 405 sri araçları bilgisayara bağlayıp gerekli kontrollerini yapabiliyorlar.. Ben İstanbul küçükköy SANKO sanayi sitesinde bulunan BOSCH servisinde gerekli kontrolleri yaptırdım.. Yapılan kontroller sonucu aracımın gaz kelebeğinin arızalı olduğu sonucuna vardılar.. Aracım 1200 devir de rolantide çalışıyor, rolantiyi uygun değerlere çektiğinizde ise araba vitese geçer geçmez ( otomatik vites ) stop ediyor..Ancak aracıma uygun yeni veya çıkma gaz kelebeğini henüz daha bulabilmiş değilim.. aracıma sıralı sistem LPG taktırdım ancak yinede korkuç şekilde yakıt tüketiyor ( 25 Lt gaz ile 100 km yol yapamıyorum )... Benzin sarfiyatı ise anlatılamaz durumda 10 lt benzin ile 40- 45 km arası yol yapabiliyorum...
Egzost emisyon ( CO ayarı ) yapılması bu tüketim değerlerini ne kadar düşürebilir...
Yukarıdaki yakıt sarfiyat değerleri Aracın, hava filitresi , motor yağı, bujileri, buji kabloları değiştikten sonraki yakıt sarfiyat değerleridir..
Konuyla ilgili acil yardımcı olabilecek arkadaşlardan bilgi vermelerini rica edeceğim..
Düzenleyen 405 - 16 Şubat 2011 Saat 15:09 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |