![]() |
|
307 1.6 hdi açık hava filtresi yardm!! |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
muratgulen07 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 05 - Ocak - 1989 Kayıt Tarihi: 18 Eylül 2010 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 619 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muratgulen07
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Eylül 2010 Saat 00:46 |
öncelkle herkese slm..daha yeni 307 1.6 hdi aldm bu ilk arabam..modifyeden pek anlamyorum ama aracmında dkkat cekmesni istyorum dıs görunumunde sorun yok fakat motor modifikasyonundan anlamyorum..egzost takıcaktm bi abim hava fltresi yeter sana dedı..dizel araca ack hava fltresi takılırmı ? Aracımın sesi nası cıkar beni tatmin edermi? Birde önerdğnz bir marka ve fyatni yazarsanz sewinrm smdiden tskler abilerm..
|
|
3'07 1.6 hdi 110 HP 0 RH(+)
507 207 00 27 MuraT GÜLEN |
|
![]() |
|
coyote26 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 13 - Temmuz - 1989 Kayıt Tarihi: 25 Ocak 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 314 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Öncelikle Üyelerimizi Tanıyalım adlı konu altında kendinizi tanıtırsanız Sizi tanımıs oluruz Daha sonra her konuda sorularınıza yardımcı oluruz...
|
|
![]() |
|
muratgulen07 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 05 - Ocak - 1989 Kayıt Tarihi: 18 Eylül 2010 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 619 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muratgulen07
![]() ![]() ![]() ![]() |
tanıttım fakat hala bi cwp alamadm..yardmcı olursanz sevinirim..
|
|
|
![]() |
|
coyote26 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 13 - Temmuz - 1989 Kayıt Tarihi: 25 Ocak 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 314 |
walla bnm bıldıgım dızel araca takılan fıltreden ses cıkmaz usta... Dizelin motoruna modifikasyon yapacaksan chiptuning yapacaksınki bsy farketsın %30-35 guc artısı olur...Egzost fıltre hıkaye Dızel araca performans acısından Göruntu bakımından egzoz yapabılırsın ses acısından kullanacaksan egzostu pek saglam ses cıkmaz horultu seklınde olabılır...Bunun harıcınde chıptunıng İşleminin maaliyeti 400-700 TL arası değişir...Bu konuda sorularını yanıtlayabılırım yardımcı olurum
|
|
![]() |
|
EK-6 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Haziran 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Ne kadar soğuk hava okadar sağlam patlama.Faydası olur ses olarak değişir fakat beğenirlirmi tartışılır.
|
|
Bizi eskiler tanır,Yeniler örnek alır,Tanımayanlar ibret alır.
|
|
![]() |
|
the_beKKo ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2008 Konum: 307 HDİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 520 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı the_beKKo
1.4 aracımda k&n kutu içi filtre vs real son susturucu kullanıyorum egzoz sadece alt devirleri güçlendirir biraz homurdanır aracınız iyi günler :)
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muratgulen07
bu gdisle vazgecicem :) kmse iyi bsey söylemedi.chipde braz pahalya gelir şu ara..en iyisi beklemek sanırım...
|
|
|
![]() |
|
motora bır modıfıkasyon dusunuyorsan chıp yapacaksın dostum...gel gelelım fıltre ve egzoz konusuna arac dızel o yuzden pek bsy farketmez taksanda performans acısından Goruntu dıyorsan egzos olabılır...En ıyısı dısa yonelık modıfıkasyonlarla basla derim cam fılmı app plaka kapı kolu Cıtaların arac rengınde değilse arac rengıne boyanması xenon var angel far ledlı stop vs bunlarla basla derim ama o araca chıptunıng yapılırsa benım demek ıstedıgımı cok ıyı anlayacaksın performansı anında farkedeceksın.... |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muratgulen07
tsk ederm ustam aracı yeni aldk elim sıkışık şu ara yoksa neler yaparm umarım ilerleyen zamanlarda olucak..hani ucuz yollu bi fltreyle guzel ses elde edeblrsem takcaktm ama ondanda wazgectm suan..resimleri bi kaç gune koyarm fikrini alırım ordan tekrar cok tsk ederim..
|
|
|
![]() |
|
rıca ederım her zaman yardımcı oluruz elımızden geldıgınce
|
|
![]() |
|
MirakGTI ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: TU5J4L Durum: Aktif Değil Mesajlar: 680 |
dizele kutu içi hava filtresi takılır. pek ses de alamassın
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |