![]() |
|
bijon sorunu??? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
hellboy ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Eylül 2010 Konum: ... Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Eylül 2010 Saat 16:43 |
106 ma gtı jant aldım ama orjınal bıjonları yok sac jantlardakı bıjonları taktım ıdarelık bulana kadar sorun olur mu ??
|
|
bize her yer trabzon!!!
|
|
![]() |
|
sarioglu32 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Ağustos 2010 Konum: peugeot Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sarioglu32
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
hayır olmaz
|
|
sarioglu32
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
her hangi bir sorun olmaz bende eski aracımda bir süre öyle kullanmıstım. görüntü harici hicbir problem yok.
|
|
![]() |
|
okankrgz ![]() 2. Vites ![]() ![]() 27 - Nisan - 1982 Kayıt Tarihi: 12 Mart 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 472 |
diş payı kurtarıyorsa sorun cıkartıcağını sanmam ama git işi bilen birine kontrol ettir bence
|
|
Koceli/İZMİT
1982 |
|
![]() |
|
hellboy ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Eylül 2010 Konum: ... Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
ustama taktırdım da fazla dıs yemıyo dedı ıdare eder ama uzun takarsan sorun cıkmaz sımdılık ıy gorunuyo sorun yok tavsıye ıcın tesekkurler
|
|
bize her yer trabzon!!!
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |