![]() |
|
307 LPG ve Benzindeyken Stop Etme Sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
sepultra ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Eylül 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Eylül 2010 Saat 22:51 |
2005 model 1.4 XR 307'im var. Rölanti devrindeyken devir dalgalanması sonrası stop etme sorunum var. Özellikle direksiyonu çevirdiğimde veya yolda giderken rölanti devrine düştüğüm zaman stop ediyor. Gaz kelebeği boğazını temizlettim, ECU nun versiyonunu yenilettim yani yapmadığım kalmadı fakat sorun çözülmedi. En son Lamda (Oksijen) Sensörü arızasından şüpheleniyorum. Bir motor öğretmeni olarak sorunu çözememem çıldıtıyor beni. Bu konuda katkı sağlarsanız sevinirim.
|
|
![]() |
|
mbasar1966 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Eylül 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mbasar1966
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Taktırdığınız Lpg'nin Markası Nedir ? |
|
ARABALARIM
Bmw 5.20d (2006) Peugeot 307 1.6 XT (2005) Peugeot 207 1.4 HDI (2007) |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bu durum genelde en cok rolantı valfı arızasıdır. onu kotrol ettınızmı?
|
|
![]() |
|
ispinoze ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Temmuz 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 53 |
Bende de aynı sorun vardı. Ancak lpg'yi tekrar ayarladılar stop etme sorunu çözüldü. Ancak dalgalanma sorunu motor soğukken devam ediyor. Motor ısınınca sorun yok. Kelebeği temizleme sonrası gaz ile adaptasyonunun yapılması gerektiğini birkaç yerde okudum.Acaba böyle bir işlem mi yaptırmak gerekiyor ?
|
|
2005 307 xt otm.
|
|
![]() |
|
aslmn ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 21 Kasım 2012 Konum: gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Hocam sonuç noldu acaba
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |