![]() |
|
306-Tuning |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
GoldenBoy ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Eylül 2010 Konum: Aydın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı GoldenBoy
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Eylül 2010 Saat 22:10 |
Abiler iyi akşamlar.Foruma yeni üye oldum ancak arabam yok.Bu konuda sizlere danışmak istedim.Aklımda almayı planladığım 2 araba var 106 GTİ ve 306 GTİ sizce yeni araba sahibi olacak biri için hangisi daha uygundur.306 GTİ benim hoşuma daha çok gidiyor.6 Vites olması ve motorunun güçlü olmasıda arabayı tamamlayan etkenlerden bence.Birde internette bazı 306 GTİ lere baktım baktığım bu 306 lar çok hoş geldi bana ufak oynamalrla çok güzel görntüler elde edilmiş.Zahmet olmazsa bu uygulamalrın neler olduğunu açıklayabilirmisiniz.Mesela tamponların orijinal olup olmağını çözemedim.Arabalar yere yakınmı dizayn ettirilmiş.Angel farlar.Logo iptali nasıl bir + veya - katmış...
![]() Önden:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arkadan:
![]() ![]() ![]() Son bir sorumda Boya ve egzoz konusunda.Bu parlak boyaların 1-2 yıl sonra dökülüme veya güney yanığı olma kısacası deforme olasılığı yüksekmidir?.Yani Kısa ömürlümüdür?.Egzozda Arabadan tok bir ses elde edip performansta alabileceğimiz egzozlar varmıdır?Mesela motordan hafif tıslama şeklinde güçlü bir ses geliyor gaza basıncaonu nasıl elde ederiz.(Blow off değil).Şİmdiden teşekkür ederim.
|
|
![]() |
|
okankrgz ![]() 2. Vites ![]() ![]() 27 - Nisan - 1982 Kayıt Tarihi: 12 Mart 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 472 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
resimde ki 306 gti ların tümünde logo iptali var ki kişiye göre beğeni toplar yada olumsuz görüş alır bu kişi bazlıdır. Resimlerde ki 306 gti larda orjınal tamponları ve kaputun üzerinde ki logo boşlukları doldurulmuş, kesinlikle yay yada coilover bulunmakta.. boya işi birazda şans ve bakıma dayalıdır sen güneşin alnında bırakırsan aracını, cilasını vs. yapmazsan ondan hayır bekleme derim. Ekzoz konusuna deyinirsek evet performans ekzozlar var piyasada, güzelde ses verirler ancak silencerlı bi model alırsan polisle fazla papaz olmazsın... motordan gelen tıslama şeklinde ki sesten kastın yüksek ihtimal filtreden cıkan sestir. Kit olarak uygulanmasında yarar vardır. 306 gti güçlü arabadır ancak cacık olanı alırsan masrafları külfetli olur bu 106 gti içinde aynıdır.
106 gti ise bence tam bir keyif arabası, ufak,şirin ve bi okadar güçlüdür. Bende de 106 gti var ama öle 150-160 km hız üzerine çıkmışlığım nadirdir.
106 gti bilindiği üzere 1.6 16v dir 306 gti ise 2.0 16v tir. Buda yakıt konusunda seni aydınlatmaya yeterlidir umarım ki şöylede bir dip not geçmek isterim. Bu iki aractada performans lı kullanımda yakıt sarfiyatı fazladır örneğin sıkmadan 0.250 lira yakıosam 106 gti da perfor. kullanımda bu 0.350 tl civarına çıkmaktadır. Bilgine
|
|
Koceli/İZMİT
1982 |
|
![]() |
|
GoldenBoy ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Eylül 2010 Konum: Aydın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı GoldenBoy
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Abi yazdıkların çok açıklayıcı.Birde şöyle bir sorum olacak.Acaba Arabayı ellenmemiş halde alıp kendim motoruna modifiye yapmam mı iyi olur, yoksa Ellenmiş motorlu araba alıp hazır masrafsız mı olmalı.?.Eger arabayı kendim dizayn etmeye kalksam(motor+dış mekan)bana ne gibi bi maliyeti olur?.Logo iptali egzoz boya arabayı alçaltma.Turbo blow off hava filtresi.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |