![]() |
|
Boğaz Kelebeği ??? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
seyhanak ![]() 1. Vites ![]() ![]() 12 - Mayıs - 1982 Kayıt Tarihi: 24 Şubat 2009 Konum: Hatay Durum: Aktif Değil Mesajlar: 87 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Eylül 2010 Saat 18:57 |
Arkadaşlar aracım 2006 model 206 Benzinli/lpgli. 41500 km de şuan ve 5 yaşına yaklaşıyor.
Ve şuana kadar hiç boğaz kelebeği temizliği yaptırmadım!Acaba bu işlem hangi zaman aralığında ve kaç bin kmde bir yapılmalı???Ayrıca bu temizliğin araca ne gibi faydaları olur???
Bilgi verebilirseniz memnun olurum.
|
|
![]() |
|
Bulent ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 11 Eylül 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Herkese selamlar
Bu sorunun cecabını bende merak ediyorum.Benim aracım 98 mod.306.LPG deyken ve klima açıkken kırmızı ışıkta bazen stop ediyor.Bana boğaz kelebeğini temizletmei söylediler.Hala temizletmedim..
Uzmandan cevap bekliyoruz.
Saygılar.
|
|
![]() |
|
bayelektronik ![]() 2. Vites ![]() ![]() 07 - Eylül - 1983 Kayıt Tarihi: 26 Ağustos 2010 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 161 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bayelektronik
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
boğaz kelebeğinin temizlenmesi önemli birşey.stop etme probleminin çözümü olabilir.rolanti bozuk değilse stop etme gibi problemler yoksa boğaz kelebeğine dokundurtmayın
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |