![]() |
|
1 Depoya 1000 km gitmek istiyenlere Hatasız 307HDİ |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
the_beKKo ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2008 Konum: 307 HDİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 520 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı the_beKKo
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Eylül 2010 Saat 19:43 |
|
Evet abiler aracımı size tanıtamadan satma kararı aldık :)
Resimleri ilandaki linkte var işte bizimde 1.4 takamız bu :) Bütün bakımları yetkili serviste yapıldı 2012 ye kadar vizesi var 1.4 ama normal 1.4 değil ![]() Triger , Baskı Balata falan daha yeni değişti araç 99 bin kilometreye daha yeni girdi tanıdık birine gider inşallah hepinize teşekkür ediyorum sağolun :) http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-peugeot-307-dikkat-bu-temizlikte-307-yok-31190310/detay Düzenleyen BuRÇaK - 12 Eylül 2010 Saat 23:56 |
||
![]() |
||
coyote26 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 13 - Temmuz - 1989 Kayıt Tarihi: 25 Ocak 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 314 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Hayırlı Satıslar... benım 1.4 bundan daha temız yanlız :) oda normal 1.4 değil wimmer ürünü.....
|
||
![]() |
||
the_beKKo ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2008 Konum: 307 HDİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 520 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı the_beKKo
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Hocam temizdir :) birşey diyemem ama normal değil derken
pschiptuning ve k&n filtre performans egzoz |
||
![]() |
||
coyote26 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 13 - Temmuz - 1989 Kayıt Tarihi: 25 Ocak 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 314 |
|
Wimmer Rst chiptuning ve sade mod var Normal değilden kastım buydu aracta 74k .kmde met.ege mavi Ama allahı var aracın temız ve guzel... |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı the_beKKo
|
Çok teşekkür ederim emrah abi sağollasın :)
|
||
![]() |
||
Faruk ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 801 |
|
hayırlı satışlar, düşük yakıt yüksek km isteyenler için kaçırılmayacak fırsat :)
|
||
2007 PEUGEOT 307 SW 1.6 110 BG HDİ PREMİUM GRİ
2012 PEUGEOT 308 1.6 E-HDİ 112 BG ACTİVE AUTO6R ALP BEYAZI dizel gibisi varmı???? |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı the_beKKo
|
Evet birde yoldan geçenlerin dönüp bakması ayrı bir olay :)
|
||
![]() |
||
bulent 77 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 14 - Mart - 1977 Kayıt Tarihi: 12 Nisan 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 419 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bulent 77
|
iyi satışlar güzel araç |
||
![]() |
||
ozaannn ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 721 |
|
Araca baktım aten izmirde görmüştüm çok güzel maşallah.
|
||
ozaann
|
||
![]() |
||
hhuzun ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2010 Konum: FRANSA /AKSARAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 217 |
|
307 ler guzel benimde vardi sattim onla birde izne gittim
bol bol alman arabalarini overler; tr de sanayiye gittim yan aynayi yaptirmak icin; heryan alman arabasi dolu idi; ben im 307 masallah zararsiz iznimi yaptirdi; uzun mesafede 130km gecmessen 1250km yapiyo; cunku ben yaptim: kardes insallah istedigin fiyata satarsin |
||
306 2.0 HDI 2000 MODEL BREAK PETROL MAVISI FRANSIZ
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı the_beKKo
|
İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim
benim ilk mesajımda son düzenlenme yazıyor ben düzeltmedim moderatör bi abimiz düzenlemiş ama neyi düzenlemiş tam çıkaramadım :)) inşallah istediğimiz fiyata gider istiyene orjinale çeviripte verebilirim herkezin zevki ayrı ama piyasa olarak bakarsak 16.500 ede pert 307 ler var hepimiz biliyoruz ve en az 6-7 bin tl masrafı çıkıyor aracın bizim aracımızın bütün bakımları yetkili servisli olduğu için sonuna kadar arkasındayım :) çok teşekkürler iyi dilekleriniz için |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı the_beKKo
|
Güncel geçelim bir kez daha hayırlara vesile olsun :)
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı the_beKKo
|
Güncelistan :)
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı the_beKKo
|
Update :)
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı the_beKKo
|
Güncel diyelim :)
|
||
![]() |
||
106arts ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 81 |
|
1.4 hdi chip olunca kac hp ve kac tork verıyor aceba?
|
||
![]() |
||
basehead ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ekim 2010 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 84 |
|
:D limitim 16 bin tl :D yap bi guzellik hehe :) saka tabıkı bu aracın cok guzel hayırlı satıslar
|
||
![]() |
||
basehead ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ekim 2010 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 84 |
|
80 90 cıvarı gorur heralde Düzenleyen basehead - 18 Ekim 2010 Saat 21:16 |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı the_beKKo
|
90 hp ye yakın olması lazım daha dyno ya çıkamadık :)
Teşekkürler :) |
||
![]() |
||
Özgür ![]() 3. Vites ![]() ![]() 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
|
CHİP YİYİNCE YÜZDE 20 VERİYOR ARKADAŞLAR.0-100 DE 2 SN DÜŞÜYOR HIZLANMA
|
||
206 feline 1.4 hdi 2006
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |