![]() |
|
98 Mod.306 Griffe LPG li stop ediyor. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Bulent ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 11 Eylül 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Eylül 2010 Saat 14:55 |
Selamlar kolay gelsin.
Benim aracım 98 Model 306 Griffe LPG li
Aracımın 2 sorunum var;
1-Aracım LPG deyken vede klima açıkken kırmızı ışıkta durduğumda stop ediyor.LPG rolantisi düşük dediler rolantiyi yükselttim fakat problem çözülmedi.Servise getirdim LPG beyninde problem olabileceğini söylediler.Şimdi LPG beynini değiştireceğim.
Sizin fikriniz nedir?
2-Bazen göstergelerden K amblemli olan ikaz lambası yanıyor.Bunu anlamı nedir?
Aracımı alalı 4 ay kadar oldu,tam olarak tanımıyorum,bana yardımcı olursanız memnun olurum.
Şimdiden teşekkürler.
Kolay gelsin
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
K harfı motor arıza ısıgıdır. lpg lı araclarda ılk olarak karısım hatasından dolayı yanar. tabı baska seydende yanabılır. ayrıca sen rolantıyı nasıl yukselttın ya??? yoksa sıralı yerıne eskı venturı lpg sıstemı mı var aracında ???
|
|
![]() |
|
Bulent ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 11 Eylül 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Öncelikle cevabınız için teşekkür ederim.
Aracımda Mimgaz sıralı sistem LPG var.LPG nin çalışma rolantisini yükselttim.Yani boştayken ibre 10 dan biraz yukarıda duruyor.
Bayramdan sonra tekrar servise getireceğim,hem stop etmesini hemde K ikaz lambasını soracağım.
Teşekkürler..
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
enjeksıyonlu makınelerde rolantı ayarı oldugunu bugune kadar hıc duymamıstım yanı. rolantı valfı beyınden gelen verıye gore zaten bunu kendı ayarlar. bunu nasıl yaptıgınızı anlatırmısınız??? ayrıca sızın motor nedır? 1.6 mı 1.8 mı? ayrıca 1.8 se 8V veya 16V mı?
ayrıca rolantı ancak sogukken 1250 1300 olur ve ısınmayla orantılı olarak duser. 70C gıbı ufak ufak 1000 devrın altına duser. tam ısındıgında 800-850 devır cıvarı calısması gerekır. Düzenleyen cecoli - 11 Eylül 2010 Saat 15:38 |
|
![]() |
|
Cevabınız için teşekkür ederim.
Aracım 98 Model 306 Griffe Mimgaz LPG sıralı sistem tüp var.Araç 1.6 motor.
İlk aracım olduğundan motor ve motor problemlerinden anlamıyorum.Aracım LPG deyken ve klima açıkken kırmızı ışıkta durunca stop ediyordu. ( her zaman değil,bazen )
Çalıştığımdan dolayı durumu amcama anlattım.Amcam sanayide LPG cide ayarlatmış.Nasıl yaptırdın diye sorunda rolantisini yükselttim dedi.
Bana o kadar detaylı cevap verdiniz ki kafam karıştı.Peki rolanti yerine bu tamirci neyi yükseltti?
Saygılarımla
Kolay gelsin
|
|
![]() |
|
bayelektronik ![]() 2. Vites ![]() ![]() 07 - Eylül - 1983 Kayıt Tarihi: 26 Ağustos 2010 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 161 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bayelektronik
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
avans ayarı yapıp yükseltiyorlar
|
|
![]() |
|
bayelektronik ![]() 2. Vites ![]() ![]() 07 - Eylül - 1983 Kayıt Tarihi: 26 Ağustos 2010 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 161 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bayelektronik
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
hep aynı problemler cecoli hocam görüyomusun anlatmaya çalıştığım problemler
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |