![]() |
|
ACIL YARDIM LUTFEN |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
araknit ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Eylül 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Eylül 2010 Saat 02:09 |
MERHABA ARKADASLAR ARANIZDA YENIYIM PEUGEOT KULLANICISIYIM VEDE VAZGECEMIYIRUM :):)
ARABAM 307 2.0 HDI 2003 TURBO MODEL SORUN 3000 DEVIRI GECMIYOR GARAJA GOTURDUGUMDE EGSOZ GAZI SIVISININ BITTIGINI SOYLEDI YADA EGSOZ DA SORUN OLDUGUNU BELIRTTI BU KONU HAKKINDA YARDIMCI OLURSANIZ SEVINIRIM SIMDIDEN TESEKKUR EDERIM... Düzenleyen araknit - 10 Eylül 2010 Saat 02:10 |
|
![]() |
|
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
100 km civarı ise katalizör tıkanmş olabilir bilgisayrda bu parça arızalı göstermez yani pc bağladğnzda ariza göstermyrsa katalizörü temziletin sorun düzelecektir :)
|
|
![]() |
|
ozaannn ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 721 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
120 binde katalizör tıkanır diye biliyorum oda kullanmaya bağlı ve katalizör temizlenmez yada temizlendiğini ben bilmiyorum ve katalizör tıkalı ise arabanız hararet yaparaşırı yapmasada normal gibi olmaz katalizörden değildir büyük ihtimalle
|
|
ozaann
|
|
![]() |
|
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
katalizörün içi boşaltılacak...bu devir takılması ilk olarak katalizör kaynaklı olduğu için olabilir diyorum serviste çıkar zaten bunlar ön bilgi ;) 2-3-4 vitesler de 3000 d/d geçmiyorsa sorun kat. olma ihtimali yüksek ilk katalik konverterden başla.. turboyu denerler mazot pompasına bakarlar hava debisi olabilir , ama ben ilk katalizör derim.. geçmiş olsunDüzenleyen tigerland - 10 Eylül 2010 Saat 09:46 |
|
![]() |
|
araknit ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Eylül 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
147 km de pc ye baglandiginda arizayi silmeye calistik ama olmadi kirmizi filitre degisti ama buna karsin 2 hafta sonra tekrar ayni sorunu yasadim kusuruma bakmayin acemiyim araba konusunda fazla anlamiyorum :):)
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Tesekkurler...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |