![]() |
|
ÇOK ÖNEMLİ DUYURU |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
MaximuS ![]() 1. Vites ![]() 15 - Şubat - 1983 Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 394 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Eylül 2010 Saat 01:22 |
Ç O K Ö N E M L İ D U Y U R U :
PAOK isimli bir Facebook sayfasında ATAMIZA ve TÜRKLERE ağır hakaretler edilmektedir. Bu sayfayı toplu olarak Facebook'a şikayet edelim! Terbiyesizlere günlerini gösterelim!! ADMİNLERİMİZ, BU DUYURUYU LÜTFEN SİZDE PAYLAŞIN... inanmayanlar bi girip incelesinler. özellikle fotolara bakın. link aş...ağıda http://www.facebook.com/pages/ |
|
![]() |
|
Faruk ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 801 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
şikayet ettim ....
|
|
2007 PEUGEOT 307 SW 1.6 110 BG HDİ PREMİUM GRİ
2012 PEUGEOT 308 1.6 E-HDİ 112 BG ACTİVE AUTO6R ALP BEYAZI dizel gibisi varmı???? |
|
![]() |
|
MaximuS ![]() 1. Vites ![]() 15 - Şubat - 1983 Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 394 |
arkadaşlar neden bu kadar duyarsız kalındı, anlamakta güçlük çekiyorum... vatanını toprağını bugünlere ulaşmamızı sağlayan ATATÜRK ' ü sevip değer verenler lütfen....
|
|
![]() |
|
xMEGANx ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
heryerine NE MUTLU TÜRKÜM diyene yazdım ama sildi şerefsizler !
|
|
![]() |
|
ali öncü ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1155 |
benim faceim yok ama olan arkadaşlarıma söyledim hemen
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
bende sıkayet ettım
|
|
![]() |
|
serkan24577 ![]() 1. Vites ![]() 28 - Ekim - 1983 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2010 Konum: izmir KSK Durum: Aktif Değil Mesajlar: 665 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkan24577
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
şikayet ettim |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
bu taraftarlar aynı ıngılız holıganları gıbıler. esasında genelde yunan halkı boyle davranısları gostermez. bız yıllar yılı komsu olmusuz beraberce yasamısız. yerıne gore bırbırımıze karısmısız. ama her toplumda oldugu gıbı onlarında kanı bozuk olanları bunu yapıyorlar ıste... |
|
![]() |
|
fourus_06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Kasım 2009 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 308 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fourus_06
tamamdır
![]() |
|
![]() |
|
Carmania ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Haziran - 1982 Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 690 |
Şerefsizlikden başka bişey deil |
|
![]() |
|
Aytaç ![]() 2. Vites ![]() ![]() GTI Kayıt Tarihi: 29 Temmuz 2009 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 444 |
ŞEREFSİZLER.....!!
|
|
StOcK 99 106 S16/GTI
|
|
![]() |
|
madmax ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Şubat 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
o.... çocuğunu şikayet ettim
![]() |
|
TURGUT
|
|
![]() |
|
BuRÇaK ![]() 2. Vites ![]() ![]() 16 - Temmuz - 1981 Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 923 |
bu aq çocuklarının sayfalarına bişi yazmak için onlara katılmak gerekiyor. bişey yazmak için gruba katılmayın şikayet edin sadece.
|
|
![]() |
|
volkan_uysal ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Temmuz 2010 Konum: Düzce Durum: Aktif Değil Mesajlar: 356 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı volkan_uysal
Ezikler!
Ezmişiz atalarımız canlarına okumuş, tarihten silmişiz, dünyaya rezil etmişiz. Şimdi gelseler yine ezeriz, sileriz. Bunu bildiklerinden onlarda böyle şerefsizce saldırıda bulunuyorlar çünkü EZİKLER
|
|
307 XT 1,6 110 BG / 81 BF 307 |
|
![]() |
|
TURAN61 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 20 - Nisan - 1983 Kayıt Tarihi: 12 Haziran 2010 Konum: edirne Durum: Aktif Değil Mesajlar: 426 |
kuyruk acısını bir butun avrupa cektı...bunlarda onun eziklikleri.
|
|
2003 Peugeot 307 XS 3k (RC Style) 22EC327
05073069083 KDC! Yokohama,Kenwood,Sparco...Güncelleniyor.. |
|
![]() |
|
elenor ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Eylül 2008 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 323 |
şikayet edildi
![]() |
|
206 HDİ 1,4
|
|
![]() |
|
pusat81 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Ocak 2010 Konum: EDİRNE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 116 |
kansız bu kanı bozuklar kansız....
|
|
Gergin ip çabuk kopar....SERKAN
|
|
![]() |
|
Selim Engin EREN ![]() 2. Vites ![]() ![]() 19 - Aralık - 1971 Kayıt Tarihi: 09 Nisan 2010 Konum: k.çekmece.ist. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 305 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Selim Engin EREN
geçmişten kuyruk acıları var,hala hazmedememişler,soysuzlar.
|
|
peugeot205gtı1.9 amarıcan met. mavi.benzin
|
|
![]() |
|
BAHTİYAR ![]() 1. Vites ![]() ![]() 16 - Ekim - 1991 Kayıt Tarihi: 02 Haziran 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 637 |
...(bipppp)...........soysuz köpekleri şikayet ettim |
|
BAHTİYAR KILCI
2011 Focus SW 1.6AT COL. |
|
![]() |
|
bbcb ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Aralık 2009 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 106 |
durmak yok kanı bozukları şikayete devam
|
|
peugeot sport
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |