![]() |
|
Yerime RCZ parketmiş :) |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Eylül 2010 Saat 18:55 |
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
manyak bırsey yaaa
audı tt haltetmıs bunun yanında...
denızden yenı cıkmıs "jaws" gıbı masallah... Düzenleyen cecoli - 09 Eylül 2010 Saat 19:10 |
|
![]() |
|
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
![]() ![]() ![]() ![]() |
evet güzel araç 200 hp lik olanı süpermiş bende yeni inceledim motor seçeneklerini biraz daha güçlü olsa dahi iyi olurmuş
|
|
![]() |
|
Yok yok ben beğenmedim.
not: Kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş
![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
yyok yok ben beğendim ama en azından vw sirocco gibi araçların nefesini kesecek bir seri yapsalar dahi iyi olurdu :) sonuçta pugcuyuz :)
|
|
![]() |
|
bızım jaws scırocco yu ısırır yaaa sen merak etmeeee... :))
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
yakında Sirocco Vs. RCZ die videolarını izleriz :D
|
|
![]() |
|
yalnız scırocco nun 1.4 tsı 122 ve 160bg ın harıcınde 2.0 tsı 210bg ve R modelı olarak golf R da kullanılan 2.0 255 bg lık tfsı makınelı olanıda varmıs. bırde şırokko bıraz daha hafıfmıs... |
|
![]() |
|
Kifanhom ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ocak 2010 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 304 |
kardeşim burası benim yerim git başka yere park et diye not yazsaydın camına :)
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
altında rcz var kuyruğu araya alıp başka yre parketmeyi tercih ettim ben :P |
|
![]() |
|
Alparslan ![]() 1. Vites ![]() ![]() 27 - Ağustos - 1979 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2010 Konum: Pendik İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 390 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Alparslan
çok deli makina yaa peugeot yine yapmış yapacağını
|
|
Ford Focus 1,6 titanium 2010 BeyaZ...
Albayın onayı ile TAXI VI :) |
|
![]() |
|
MaximuS ![]() 1. Vites ![]() 15 - Şubat - 1983 Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 394 |
evet arkadaşlar, rcz güzel ve şuan pug.un en güçlü aracı; ama S2000 diyorum, başka bişey demiyorum... ben de pugcu olmama rağmen bu malesef böyle; kabullenmek lazım...
|
|
![]() |
|
Ey Maşallahh
|
|
![]() |
|
Yusuf Tekoglu ![]() 2. Vites ![]() ![]() 22 - Ocak - 1992 Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2010 Konum: Çamlıca Durum: Aktif Değil Mesajlar: 340 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Yusuf Tekoglu
Pugcuda Olsam Srccoya Değişmem Sonuçta Woswagen abi
|
|
Honda Gibi Gazlarım BMW Gibi Yanlarım...
Mercedes Vito 112 CDI VIP 34 CTC 01 |
|
![]() |
|
serkan24577 ![]() 1. Vites ![]() 28 - Ekim - 1983 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2010 Konum: izmir KSK Durum: Aktif Değil Mesajlar: 665 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkan24577
bu araba benim olsun 72 milyar borcum olsun
![]() |
|
![]() |
|
g-demir ![]() 2. Vites ![]() ![]() 09 - Şubat - 1985 Kayıt Tarihi: 18 Mayıs 2010 Konum: İST/Esenyurt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 546 |
72 milyarlık kredi borcuna girersen zaten alırsın serkan24577
![]() |
|
2004 307 XR 1,4 16V Gümüş Gri + Ön Dahil Cam Filmleri + OMVL LPG + Ztec 6000k Xenon + Simota Açık Hava Filtresi + Ztec Cold Air İntake + ZCW 17" Enigma Krom + Kumho Solus KH25 205/50/17 + Sparco topuz
|
|
![]() |
|
serkan24577 ![]() 1. Vites ![]() 28 - Ekim - 1983 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2010 Konum: izmir KSK Durum: Aktif Değil Mesajlar: 665 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkan24577
biliyorum işin espirisi olsun dedim
![]() |
|
![]() |
|
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
supermıs bea :D
|
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|
![]() |
|
trtolgi ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Mart 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 153 |
pugun yerini pug doldurur abi
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
kralı gelse alayına 307
![]() |
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |