![]() |
|
307 Nivel em baixo hatası |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
kontrastt ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Nisan 2010 Konum: KAYSERİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kontrastt
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Eylül 2010 Saat 22:28 |
307 1.d xr 2004 modelini kullanıyorum.
Mazot bitimi gosterge ışıgı yandıgı anda "nivel app.... em baixo" diye bir hata alıyorum. Googleden baktım ne olduguna dair bir işraret çıkmadı. Ne hatası olabilir sizce? Birde aracı yüksek hızda sürdüğümde Applicaiton fault hatası veriyordu. Aracn motor devir sensorunu değiştidiğm o sorun düzeldi. Am abu defada yien yusek hızda gecen yine aplicationlu baska bir hata ile karşılaştım. Servise gidecem elbete ama bilen ya da benzer sorun yasayan arkadaşlar varmı diye merak ediyorum. Yüksek hızda bu aracı kullanamayacakmıyım ben:( Araba itekleme yapıyor hatayı vermeden önce (mazotta pislik var misali bir itekleme) teşekkür ederim.. |
|
![]() |
|
rifatseker ![]() 3. Vites ![]() ![]() 02 - Ağustos - 1981 Kayıt Tarihi: 27 Ekim 2009 Konum: ADANA-ÇUKUROVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1371 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rifatseker
![]() ![]() ![]() ![]() |
Portekizce yakıt uyarısı veriyor tam olarak yazabilseydiniz tam anlamını bulabilirdim. "app... seviyesinin altında" gibi bir anlamı var.
Düzenleyen rifatseker - 07 Eylül 2010 Saat 23:51 |
|
Çıktığın kapıyı sert çarpma, geri dönüp açman gerekebilir. (Atasözü)
Leon 1.6 DSG / 206 XT 1.4 |
|
![]() |
|
kontrastt ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Nisan 2010 Konum: KAYSERİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kontrastt
teşekkür ederim rıfat bey cevabınız için bakıcam detaylı olarak. hatta arakdasın biri forumda tum hata kodlarını yazmıs bakayım orda var mı benimki. BU arada neden portekizce? fransızca neden değil ya da ingilizce?
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
DOST SENİN EKRAN PORTEKİZCE OLMUŞ İNGİLİZCEYE ÇEVİR DÜZELİR
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kontrastt
Tesekkurler yardimlariniz icin. Ingilizceye nasil ceviricem. Gosterge panelinden mi? Bu arada hata kodu tam olarak soyle "nivel Combustivel em baixo" bu uyari ne demektir ve cozumu ne olabilir.herkesin bayramini kutlarim.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kontrastt
Arkadaslar ingilizceye googleden cevirince fuel level low uyarisi cikti. Yani bildigim uyariymis ama ehvam sahibi olunca sizinde vaktinizi aliyoruz. Kusura bakmayin tekrardan iyi bayramlar
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |