![]() |
|
307 Hava Liltresi Yardım |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
kabusizmit ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Eylül 2010 Konum: Bursa/Gemlik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 113 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kabusizmit
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Eylül 2010 Saat 15:59 |
Arkadaşlar 2003 model 1.6 benzinli 307 me filtre takmak istiyorum.İnternette bitane kit buldum universal diyo ama bizim araca olurmu verim alırmıyız.Yada kit yerine K.N kutu içi filtre mi alsam.Kit in linkin veriyorum.yardımcı olursanız sevindirirsiniz. http://www.eliftuning.com/index.php?p=show&pid=4340&k_id=1842&kn=UN%DDVERSAL+INTAKE+KIT |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
cok para yaaa... kendın bu tarz bırsey ımal etmeyı dene...
|
|
![]() |
|
kabusizmit ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Eylül 2010 Konum: Bursa/Gemlik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 113 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kabusizmit
![]() ![]() ![]() ![]() |
Pipercross olması fiyatı artırıyor
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Sormasi ayip ne olacak bunu takinca? Hali hazirdaki filtre gorev yapmiyormu
![]() |
|
![]() |
|
Carmania ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Haziran - 1982 Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 690 |
Kendiniz yapsanız daha az fiyata maal edebilirsiniz ne gerek var bu eğimli boruya bu kadar para yatırmaya.. ben olsam sadece filtreye para veririm bide şöle bişey var onu ne zaman görsem gülesim geliyo ya :D adam kiti satıyo yanında resimlerde bide kelepçeleri felanda var diyo alt tarafı 1 tl 'lik şeyi bile kitten sayıyor ya ona yanıyorum :) Bu tür seylere bu kadar para yatırmayın benden sölemesi.. hadi elinizdende gelmiyor farzedelim gidin bi hurdacıya krom yada demir yada alumınyum her ne haltsa 1 metre alsanız fazla bile olur ve en fazla 20 tl ye hadi 30 olsun 10 tl yede bükümü olsun 50 tl ye komple borunun herseyini halledebilirsiniz göze büyütmeyin böle ufak seyleri( kendi fikrim)
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kabusizmit
Valla kardeş doğru söylüyorsun amaç soğuk hava girişini sağlamak.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kabusizmit
Araca soğuk hava girişi sağlayarak benzin daha iyi yanıyo performans artışı sağlanıyo.Kit in amacı soğuk hava.
|
|
![]() |
|
Aytaç ![]() 2. Vites ![]() ![]() GTI Kayıt Tarihi: 29 Temmuz 2009 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 444 |
İyi Paraymış...
|
|
StOcK 99 106 S16/GTI
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |