![]() |
|
206 hdi motor diagnostic sorunu.... |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
komikaze16 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Eylül 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı komikaze16
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Eylül 2010 Saat 23:16 |
Geçen hafta 2003 model 106.000 km de 206 hdi x-line bir araç almıştım.dün kırmızı ışıkta beklerken(yaklaşık 3dk.sürdü beklemek)motor titremeye başladı ve bir anda stop etti.akşamına tekrar denedim rolantide çalıştırıp motoru bıraktım ve tekrar stop etti.bugün hemen bursada yetkili servise gösterdim ve yakıt hortumu sorunu var dediler ve değiştirdiler.hemen sonrasında aynı hata tekrar yapar çünkü o civardaki bir kaç parçanın (adını söyledi ama ben hatırlayamıyorum sinirden) komple bakımı olması gerekir dediler.bununda masrafı 1400 tl yi bulur deyince aracı çıkarttım hemen...bana yardımcı olabilecek varmı bu konu hakkında?ayrıca gerçekten özel bir peugeot servisi arıyorum bursada...yetkili servislerin yetkileri kendilerine kalsın....
|
|
![]() |
|
xMEGANx ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hortumu kafadan bi geçirmişler bence size.. asıl sorunda söyledikleri parçalar bence.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |