![]() |
|
Sadece Önlere yay taksam nasıl olur |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Eylül 2010 Saat 16:30 |
||
Arkadaşlar 206 aracım için sadece önLere yay takmayı düşünüyorum...
Arka torsiyonları düşürme ihtiyacı hissetmiyorum sizce nasıl bişey olur....
Şimdi arka torsiyonları düşürecem,yarın birgün sıkıntı yaratacak geri yükseltmek isteyecem olmayacak yükseltemeyecem....
sizce önlere sadece yay takmalımıyım.
|
|||
![]() |
|||
Onur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1305 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
arabayı satıyosun bildigim kadarıyla niye yay takma ihtiyacı hissettin
![]() |
|||
2011 Renault Clio Extreme 1.6 16v BVA
|
|||
![]() |
|||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
||
benim aracımın şuanki hali gibi biçimsiz oluyor bende düşürücem sende mecbur düşürüceksin yay takarsan.
![]() |
|||
![]() |
|||
||
sen önlere yay taktırdın mı?
|
|||
![]() |
|||
||
sendekinin biçimsiz durmasının sebebide ön tamponundan kaynaklanıyo...
|
|||
![]() |
|||
alpayarzu ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Aralık 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 95 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı alpayarzu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
|
|||
darbeler yesende yüreğine affetmek en asil intikam.
|
|||
![]() |
|||
BuRÇaK ![]() 2. Vites ![]() ![]() 16 - Temmuz - 1981 Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 923 |
||
araca 4-5 kişi çok sık binmiyorsan düşür bir sorun olmaz. ayrıca anlayamadım arka torsiyonlar indikten sonra bir daha kalkmama gibi bir durumu yok. tekrar orjinale çevirebilirsin istediğin zaman. buda benim aslan. önler 5 cm eibach yay. arkalar 1 diş torsiyondan düştü ![]() |
|||
![]() |
|||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
||
ne kadar çok biliyorsun sen ya tak bide seninkini görelim. |
|||
![]() |
|||
||
Orjinal RC 17 " jantlar 1050 TL lastikler 760 tl tuttu. |
|||
![]() |
|||
||
torsıyon ayarı cok zor bırsey degıl. yeterkı bılen ellerde yapılsın. ıstenıldıgı zaman kaldırılır ındırılır. sorun olmaz...
|
|||
![]() |
|||
coyote26 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 13 - Temmuz - 1989 Kayıt Tarihi: 25 Ocak 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 314 |
||
|
|||
![]() |
|||
||
arkadaşlar içimi rahatlattınız vallahi...
bende torsiyonlar indikten snra bidaha kalkmaz endişesi içinde kalıyodum ve o yüzden aracı pıstırmaya hiç niyetli gözüyle bakmıyodum ama artık bunu ögrendigim iyi oldu fifty tuning,aim tuning,powershop'un yolllarını tutabilirim :)
|
|||
![]() |
|||
||
aracın rengi çok tatlı ama ya :)
allah kaza bela vermesin...
burda şimdi 5cm mi inmiş :) demekki ben 3.5 taktırsam bişey fark etmeyecek :)
|
|||
![]() |
|||
deniz_206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 26 - Mayıs - 1987 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2008 Konum: ŞİŞLİ KURTULUŞ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1353 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı deniz_206
||
aynen gökhan ya ne iş anlamadım
![]() |
|||
206 PANAROMIC 1.4 benzinli 34 BR 4985
0535 648 84 68 |
|||
![]() |
|||
Kifanhom ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ocak 2010 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 304 |
||
önleri düşürüp arkayı aynı bırakırsan bu sefer yol tutuştan sorun yaşaman muhtemel
bence her iki tarafı da düşürmen hem estetik hem de sürüş keyfi verir
|
|||
![]() |
|||
BuRÇaK ![]() 2. Vites ![]() ![]() 16 - Temmuz - 1981 Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 923 |
||
tşk kardeşim ![]() evet 5 cm hali bu ama 4-5 kişi binince gerçekten setler sıkıntı oluyor. Ayrıca düşürdükten sonra karter muhafazan yoksa takmanı tavsiye derim. Allah muhafaza ama karter muhafaza şart ![]() |
|||
![]() |
|||
berko ![]() 2. Vites ![]() ![]() 02 - Temmuz - 1988 Kayıt Tarihi: 27 Mart 2009 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 303 |
||
ben 4 cm yay taktım arkalarıda önlerle aynı hizaya gelcek şekilde indirttim. Virajlara kafam rahat giriyorum girdiğim gibide çıkıyorum. Ama sadece ön indirip arkaları havada bırakırsan viraja yüksek hızda düz girer yan çıkarsın. Bide arkası inikken arka kolutkta biri oturuyorsa zıp zıp gidiyor araba ama sadece görüntüsüne bile değer.
|
|||
![]() |
|||
ozaannn ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 721 |
||
Benimde önlerde yaya var sadece arkaları ellemedim araba resimde bi beyaz pejo var onun gibi durmuyor gayet güzel duruyor resim yüklemeyi bilsem yüklerdim görürdünüz arkalarla oynamadım hiç hiç bi virajdada savrulma yapmıyor çok memnunum bu arada önler 5 cm
|
|||
ozaann
|
|||
![]() |
|||
alpayarzu ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Aralık 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 95 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı alpayarzu
||
|
|||
darbeler yesende yüreğine affetmek en asil intikam.
|
|||
![]() |
|||
ozaannn ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 721 |
||
bendede 16 jant var yükleseydim görseydiniz nasıl tatlı duruyor
|
|||
ozaann
|
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |