![]() |
|
MAT SİYAH SUBARU |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
alpbeyazı ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Mayıs 2010 Konum: 307 HDİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 128 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı alpbeyazı
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Eylül 2010 Saat 10:31 |
Mat siyah subaru..
**geçen hafta yoğun ısrar üzerine(bana kalsa mat beyaz) abimizin arabasını mat siyah yaptırdım.ruhsatta geçen renk gri ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() araca uygulanan malzeme kalitesinden pek anlamam(anlasam matbaacı olurdum) ama adamlar işçilikten taviz vermemiş.her köşeyi içe kıvırırarak araca uygulanmıştır.kaportada açıkta kalan kaplama ucu dışarda duran yok, çoçuklar ucundan tutar yırtar korkusu da yok... ![]() |
|
BEYLERBEYİ/İSTANBUL 0RH+ |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
uzun kasa araclara yakısıyor mat sıyah uygulaması bence.bmw mercedes audı v.s
|
|
![]() |
|
alpbeyazı ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Mayıs 2010 Konum: 307 HDİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 128 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı alpbeyazı
![]() ![]() ![]() ![]() |
göreceli bir kavram..ben bmw 116'da gördüm mat beyaz...aşık oldum
![]() honda accort'da gördüm mat siyah nefis... lincolin navagator'de gördüm mat siyah, tank gibi olmuş... bence aracına baglı bişi gibi. |
|
|
![]() |
|
ibrahim YILDIZAK ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Eylül - 1982 Kayıt Tarihi: 04 Nisan 2010 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 753 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ibrahim YILDIZAK
Mükkemmel olmuş kaça mâl oldu?
|
|
01 COA 084 ARh(+) |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı alpbeyazı
kaplama 1.200tl
ruhsatı muamelecei yaparsa 450tl kendin yaparsan 250tl |
|
|
![]() |
|
ali öncü ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1155 |
güzel olmuş yuvarlak hesap 1500ü gözden çıkaracağız yani :))
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı alpbeyazı
YES :)
ama hala ısrarla tavsiyem MAT BEYAZ |
|
|
![]() |
|
BAHTİYAR ![]() 1. Vites ![]() ![]() 16 - Ekim - 1991 Kayıt Tarihi: 02 Haziran 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 637 |
bencede mat beyaz siyah arabayı çok kapatmış bu arada 307nizin jantları çok güzelmiş bende bu tip jant arıyorum kaç inc markası vs söyleyebilirmisiniz |
|
BAHTİYAR KILCI
2011 Focus SW 1.6AT COL. |
|
![]() |
|
coyote26 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 13 - Temmuz - 1989 Kayıt Tarihi: 25 Ocak 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 314 |
işçilik süper gayette yakışmış mat sıyahı sevıyorum... |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı alpbeyazı
215*50*17 marshall
pejo 5 kol jantı |
|
|
![]() |
|
ggokayy ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ağustos 2010 Konum: Küçükyalı Durum: Aktif Değil Mesajlar: 52 |
mat beyaz bmw 116 gerçekten güzeldi ama .
|
|
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |