![]() |
|
SLM ACİL YARDIM ARKADASLAR |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
boynerx ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 05 Eylül 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Eylül 2010 Saat 00:55 |
ARKADASAR HENUZ 1 HAFTA OLDU 307 PREMİUM FULL OLAN 2004 MODEL TRİPTONİK SANZUMAN ARAC ALDIM ARAÇ İLK 5 KM NORMAL VİTESTE GIDERKEN D YANIYOR EKRANDA AMA HEMEN YANINDA BIRDE S HARFİ GELIYOR YADA S YAZIYOR VİTESTEKI KAR RESMİ EKRANA GELIYOR BASIYORUM BASIYORUM ARABA TEK VİTESTE BAGIRARAK GIDIYOR STOP EDIYORUM NORMALA DONUYOR BIR SURE SORA AYNI SEYI YAPIYOR BIRKAC KERE STOP EDIP DEVEM EDIYORUM DÜZELİYOR EDIR BU ARKADASLAR BILEN ARADASLARDAN YARDIM ALABILIRMIYIM
|
|
![]() |
|
boynerx ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 05 Eylül 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
aracı aldıgım kişiye sordum bu arac yolda giderken sport moduna gecıyor yanı basıyorum bagırıyor ne vites buyutuyor nee kucultuyor dedım bana vıtes kolunun yanında S harfi var bırdaha gecwerse ona bas bırak düzelir dedı be bunu yapıyorum ama arac bır turlu otomatıge gecmıyor yanı spot etmeden duzelmıyor araçta brc marka tup var acaba tupe geçislerdemı bunu yapıyor hal oylse ben normal otomatıge gecmek için durup tekrarmı calıstırmam lazım bır ıkı kere bunu yapınca sorun gıdıyor ama ilk calısmada sık sık bunu yapıyor ilk 5 km de yanı otomatıkte gıderken ekrana s harfı ve bır kar tanesı resmı gelıyor sonra onlarda gıdıyor 4 tae nokta oluyor stop edene kadarda düzelmıyor nedır bu arakadslar buyuk bır hasar acmadan tamırmı ettırsem yoksa normalmıdır parada bıttı olanı arabaya yatırdık tamırede goturemıyorum servisede gıdemıyorum para bıttıgı için
|
|
![]() |
|
Onur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1305 |
şanzuman hata veriyo lpg yle alakalı degil o ışıklar yanıp sönüdügü zaman şanzuman acil modda çalışır yalnızca 3.vitesi kullanır büyük ihtimal şanzuman elektrovanaları degişcek stpo et geri çalışır düzelir araba sogukken dik rampalara vurma o lambalar yanıp söndügündede 100km hızı geçme
|
|
2011 Renault Clio Extreme 1.6 16v BVA
|
|
![]() |
|
300yedi ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2009 Konum: Bursa/Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 95 |
ekrana kar resmı gelıyosa sport modda degil snow modda yani karlı hava modunda calısıyor sanzuman
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Vites bilgi ekranında D yazması gereken yerde eğer sen basmadığın halde s - * gibi işaretler varsa otomatik şanzıman arızasıdır. Acilen bir otomatik şanzımancıya göster ya da aldığın yere iade et aracı. Masraf az değil otomatiklerde minimum 500 maksimum şanzımanı komple değiştirirsin ya çıkma(4-5binlira) olarak ya da oricinal (10-12 binliracık) Rakamlar forumlardan edindiğim bilgidir. Kesin rakamlar değildir. Bende var aynı araçtan arıza çıkarsa ne yaparım diye bakmıştım aklımda kalanları yazdım.
GEÇMİŞ OLSUN. Umarım bu tip bir hata değildir.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |