![]() |
|
Park sensörü arızası |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ispinoze ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Temmuz 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 53 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Eylül 2010 Saat 23:01 |
Herkese selam,
Birkaç gün önce Autoking'te arka tampondaki küçük bir kırık nedeniyle tampon söküldü ve tamir edildi. Daha sonra araç bakımı için servisi bıraktım. Bugün aracı alıp, geri vites'e takdığımda önce bir kısa sonra bir uzun bip sesi aldım ve park sensörünün çalışmadığını gördüm. Bu durumun sebebi bence sensör bağlantısını adamlar doğru dürüst yapamadılar. Sizce farklı bir sebebi olabilir mi? Tamponun tekrar sökülmesi gerekiyor sanırım.??? |
|
2005 307 xt otm.
|
|
![]() |
|
bulent 77 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 14 - Mart - 1977 Kayıt Tarihi: 12 Nisan 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 419 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bulent 77
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
her usta usta olamıyor
|
|
![]() |
|
Faruk ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 801 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bağlantılara tekrar bakmaları lazım,belki bağlantı yerlerinde temessızlık vardır iyi oturmamış veya tozlanmış kirlenmiş olabilir.
tabi ustadan ustaya da fark ama genelde çoğu kişinin başına benzer eksiklikler geliyor,bende kangoo varken kapı kolu için komple soktülerdi kapıyı sonra yaptık diye teslim ettilerdi ama bu seferde cam kumandsı çalışmıyodu,bağlamayı unutmuşlar,tekrar gidip yeniden açtılar dı kapıyı :D ogünden beri ne için gittiysem servise onu kesin kontrol eder ve ilişkili şeyleride kontrol ederim,sende bundan sonra dikkat edersin...
|
|
2007 PEUGEOT 307 SW 1.6 110 BG HDİ PREMİUM GRİ
2012 PEUGEOT 308 1.6 E-HDİ 112 BG ACTİVE AUTO6R ALP BEYAZI dizel gibisi varmı???? |
|
![]() |
|
boynerx ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 05 Eylül 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
ARACIM HENUZ YENI AMA AYNI PARK SORUNU SUANDA BENDEDE VAR USTA CIKARIYOR ELIYLE OYNARKEN YANIYOR YERINE TAKINCA YOLDA GIDERKEN CALISMIYOR BENDE ANLAMADIM ARTI 5 CD CALAR VAR BIRTURLUDE CALAMADIM RADYO DINLEMEKTENDE BIKTIM VALLA ARACI ALALI BIR HAFTA OLMADI BU CD SORUNU NE OLABILIR ARKADASLAR
|
|
![]() |
|
ispinoze ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Temmuz 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 53 |
Walla doğru söylüyorsun :( ancak tampondaki kırığı düzelteceklerdi herifler park sensörünü bozdular. Düzenleyen ispinoze - 05 Eylül 2010 Saat 01:53 |
|
2005 307 xt otm.
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
aracın 307 herhalde? onların 5 lı cd calarları bıraz nazık alettır. olmadık zamanda arıza yaparlar... 307 sahıbı arkadaslar bılgı vereceklerdır
|
|
![]() |
|
only_younus ![]() 2. Vites ![]() ![]() 13 - Haziran - 1983 Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2010 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 191 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı only_younus
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
park sensöründe bende sorun yaşıyorum.ilk başlarda sorunsuz çalışmakta iken geri geri gelirken babamın arabasına hafiften dokundum.sonrasında kafasına göre çalışmaya başladı.geri vites lambası yanınca çalışıyor ancak yanmayınca çalışmıyor.acaba temassızlık mı var diye oradaki kabloları oynattım ama aynı devam.burada peugeot için bir servis yok.sanayideki ustalara da çok fazla güvenemiyorum.
bir bilginiz varsa...
|
|
![]() |
|
arkadaşlar sensör sorunu çözüldü. Autoking'e tekrar götürdüm. Şaşmaz'daki yerlerine yönlendirdiler. Oradaki çocuk baya ilgilendi. Olmazsa yenisini takarız dediler. Ancak sensörde arıza varmış ve sensörü başka bir yerde tamir ettirdiler.
|
|
2005 307 xt otm.
|
|
![]() |
|
Umut06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mart 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 43 |
hocam park sensörünün onarımını yapan yeri biliyorsan öğrenebilir miyim? benim de sensörde sorunum var... |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |