![]() |
|
206 arka frenler sorunlumu? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
northmoon ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Ağustos 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 19 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı northmoon
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Eylül 2010 Saat 21:02 |
iyi akşamlar tüm pejo severler.ben aranıza yeni katıldım yaklaşık 1 ay evvel 2007 model bir 206 fever aldım aracım benzinli.
ustama sormak istediğim şey ise arabayı muayneye sokturdum arka fren baskı oranı % 43 diyor maksimum % 30 olması gerekiyormuş. aracı muayneye sokmadan evvel izmitte pejo yetkili servisine götürdüm sıra çoktu bende kardeş servisleri mazdaya gittim.(ikiside aynı kişiye ait) mazda servisinde aracımı muayneye sokacağımı ve ne gerekiyorsa yapılmasını istedim.bu uğurda 400 lira masraf ettim ön disk balatalar ve rot kolunu değiştirdiler far ayarı yaptılar. ve dün aracım muayneden geçemedi : ![]() bana söyledikleri fren ayar aletinin onlarda olmayışıydı pejo servisindede yokmuş göz kararı yapıyorlarmış ve arabalar muayneden geçiyormuş. izmit sanayisinde bir ustaya yönlerdirdiler beni usta sadece sökmeye ve alete sokmaya 100 lira istedi.dahada masraf açabilirmiş arabam. şimdi soruyorum arkadaşlar size yetkili servis ne işe yarar ve ben aracımı muayneden en masrafsız şekilde nasıl geçirebilirim sizce fren ayarı yeterli olurmu yoksa arka kampanalarda yada merkezde sorun çıkma ihtimali varmı ? |
|
![]() |
|
seLim ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mart 2010 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 433 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kocaelinde bu işten bitane adam yok arkadaşım istanbul tarafına yelken aç derim buda sana ek maliyet olacaktır
|
|
Düş Peşindeyim Düş Peşime..
|
|
![]() |
|
northmoon ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Ağustos 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 19 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı northmoon
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ya adamlara soruyorum siz yetkili servis değilmisiniz ben size aracım muayneden geçsin diye hiç sorunum yokken avuç dolusu para yatırdım nasıl olurda arabam muayneden geçmez ve nasıl olurda sorunumu çözemezsiniz anlayabilmiş değilim deli olacam ya
|
|
Rüzgar nekadar sert eserse essin kayadan alıp götüreceği sadece tozdur.
Ergin Vonal 1979 Kocaeli 2007 1.4 206 fever |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı northmoon
ayrıca benim işyerim tuzla içmelerde tuzlaya yakın bir frenci tanıdığı olan varsa yazarsa çok minnettar kalırım zaten işe gidecem arabayla ek maliyet olmaz. ama bi ayar içinde 100 lira vermiyim bayram üstü.
|
|
|
![]() |
|
mustafa486 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Temmuz - 1983 Kayıt Tarihi: 04 Ağustos 2010 Konum: KOCAELİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mustafa486
gebzede , simge yemek diye bir yer var. onun yanında bir frenci var. benimkini o yapmıştı ve muayeneden geçmiştim. İsmini hatırlayamadım. orda 2 tane frenci var. Birinin adı Frenci ömer. ona SAKIN GİTME. simge yemek in sokağındakine git.
|
|
![]() |
|
mustafa486 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Temmuz - 1983 Kayıt Tarihi: 04 Ağustos 2010 Konum: KOCAELİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mustafa486
oto yedek parçacının tam karşısındakine
|
|
![]() |
|
Melih ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2010 Konum: İzmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 148 |
bugün ben ön balataları değiştirdim izmit sanayisinde ilk gördüğüm frenciye girdim artık tanıdığa gitmiyorum :) ön balataları değişti arka kampanaları söküp temizledi kampanaları ayarlayan bikaç küçük parça varmış onlaarı değiştirdi el freni ayarı yaptı tam 2.5 saat uğraştı çok temiz işçiliği var 120 lira aldı helal olsun abs gibi oldu biraz yaşlı bi usta ama işinin ehli naci usta sanırım adı sanayiye girdikten sonra ilk kavşaktan sonraki ilk frenci oto yıkamanın yanı tavsiye ederim
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı northmoon
çok teşekkür ederim tavsiyeniz için pazar açıksa gidecem yoksa bayramdan sonra inş.
|
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
gecenlerde bodrumda bı ustanında yanındayken orada 206 vardı onunda sıkayetı aynıydı. dengesız fren sıstemı sayesınde muayeneden gecememıs. bır suru parca degısmısler ama yınede olmamıs. ugrasıyorlardı ustalar ama sonucunu bılmıyorum :(
|
|
![]() |
|
ali öncü ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1155 |
bu servislere ne denir bilmiyorum
![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı northmoon
arkadaşlar bayramdan sonraya erteledim fren bakım işini daha zamanım var eğer gerçekten yardımı dokunacağına inandığınız sağlam bir servis yada usta varsa yazarsanız sevinirim.tercihen aynı şikayeti düzeltebilmiş birisi olursa daha çok makbule geçer teşekkürler.
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |