![]() |
|
307 ve lpg |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
not much ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Eylül 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Eylül 2010 Saat 14:58 |
iyi günler 2002 model 1.6 307 me lpg taktırmak istiyorum. lpg hakkında kullanıcı arkadaşlar ne düşünüyorlar? hangi marka en iyi uyum ve performansı sağlıyor bir de ankarada nereyi tavsiye edersiniz lpg montajı için? teşekkürler
|
|
Gözüm, aklım, fikrim var deme hepsini öldür!
Sana çöl gibi gelen, O göl diyorsa göldür! |
|
![]() |
|
trtolgi ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Mart 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 153 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bende tartarini var.ama en önemlisi montaj yapacak usta.markadan önce iyi bir usta bulmanızı öneririm
|
|
![]() |
|
BAHTİYAR ![]() 1. Vites ![]() ![]() 16 - Ekim - 1991 Kayıt Tarihi: 02 Haziran 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 637 |
prins var benim 307de çok iyi performans kaybı hiç yok prıns keın enjektor kullanıyor alman malı o bakımdan da çok iyi ankarada ege otogaz var şaşmazın karşı tarafında çok iyi bir servisdir ben orda taktırdım her lpg sis.307 ye uyumlu değildir haberiniz olsun prinsde hiç sorun çıkmadı |
|
BAHTİYAR KILCI
2011 Focus SW 1.6AT COL. |
|
![]() |
|
bulent 77 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 14 - Mart - 1977 Kayıt Tarihi: 12 Nisan 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 419 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bulent 77
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
lpg benimde problemim taktırıp taktırmama konusunu çok düşündüm.ama en son taktırmadım bu konuyla ilgili çok konu açıldı forumda aratmanızı tavsiye ederim.
|
|
![]() |
|
ismail özdemir ![]() 2. Vites ![]() ![]() 26 - Mart - 1983 Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Konum: ANKARA/elvanknt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 255 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ismail özdemir
ben taktırdım 2002 xt 1.6 otm. atiker buyuk bır sorun yasamadım ama aracın sesı vıtes gecısı herseyı faredıyo 50 tllık benzınle 100km gıtmek zoruna gıtmıyosa taktırma
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
herseyden once montaj yapacak kısının tecrubesı ve olaya yaklasım seklı cok onemlıdır. bunu her noktada dıle getırıyoruz. @ baho. sıstemlerın 307 ye uyumu konusunda bır sıkıntı yok. cunku tu5jp4 motor tam sıralı puskurtme yaptıgı ıcın her sıstem uyar. yeterkı guzel takılsın. yalnız hatırlatmak ıstedıgım bırsey daha var. "keıhın" enjektorler alman degıl japon malıdır. bunu hatırlatır saygılar sunarım :DD
ayrıca maddıyat varsa ve aractan memnun olup uzun surelı bınmeye nıyetlıysenız prıns veya teleflex tavsıye ederım. teleflex konusunda ankarada tunalı motorlu araclara basvurabılırsınız. onun harıcınde uygun fıyatlı sıstemlerde 307 ıle duzgun calısmaktadır. orneklerı coktur. duzgun takıldıgı surece lpg sıstemı motorun herhangı bır calısmasını degıstırmez. Düzenleyen cecoli - 24 Kasım 2010 Saat 14:48 |
|
![]() |
|
albaywolf ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Kasım 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 20 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı albaywolf
Hocam bu kadar teknik bilgim yok ama lpg ye geç derim. İşin ucunda yakıt masrafını yarı yarıya indirmek var
![]() |
|
![]() |
|
selfat8 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 154 |
atiker 10 numara sıfır sorun kimseyi dinleme 307 ye olmuyormuş şöyleymiş böyleymiş boş şeyler bunlar
|
|
![]() |
|
ceronimo1978 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 21 - Ocak - 1978 Kayıt Tarihi: 22 Ağustos 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 95 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ceronimo1978
selamlar bu konuda çok konu açılmış ben cecoli ustanın dediklerini uyguladım ve netice süper. Usta ve ayar işin sırrı ve bunu cecoli hoca çoktan farketmiş. Tebrikler tekrar tekrar.
|
|
![]() |
|
ruzgar-09 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ekim 2010 Konum: Aydın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 31 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ruzgar-09
MERHABA BENDE DE TARTARİNİ LPG TAKILI ARAÇTA EN UFAK BİR TİTREME YOK BUNUN YANIDA YOL BİLGİSAYARI VE YAKIT GÖSTERGESİ BAĞLANTILARINDA DA USTALIK GEREKİYOR.... UZUN VADADE KARLISIN-- GÖZÜN GÖSTERGEYE TAKILI KALMADAN DOLAŞABİLİRSİN
|
|
peugeot 307
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |