![]() |
|
peugeot 307 1.4 alıyorum özellikleri |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
arslanbey01 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 22 Ağustos 2010 Konum: ERZURUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 87 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı arslanbey01
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Eylül 2010 Saat 23:33 |
arkadaşlar ben bu gün bir arkadaşla anlaştım ve 2006 model peugeot 307 1.4 comfort alıcam fiyatı en son 19700 yaptı. sizce fiyat nasıl. birde bu aracın camları dışardayken otomatik kapatılabiliyormu. bir diğer sorumda comfort modelinde görüş paketi yok bildiğim kadarıyla bunlar sonradan eklenebiliyormu bana alacağım araç hakkında bilgi verirseniz çok sevinirim performan yakıt tüm konularda yardımınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler
|
|
ARSLANBEY01
|
|
![]() |
|
arslanbey01 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 22 Ağustos 2010 Konum: ERZURUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 87 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı arslanbey01
![]() ![]() ![]() ![]() |
araç 55000 km de
|
|
ARSLANBEY01
|
|
![]() |
|
coyote26 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 13 - Temmuz - 1989 Kayıt Tarihi: 25 Ocak 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 314 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
km si uygunmus ama benzınlı 1.4 lerı pek bılmıyorum ama aracın camları kumandaya basılı tutulunca kapanır comfort hakkında bılgım yok saygılar
|
|
![]() |
|
Onur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1305 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
1360 cc 88hp 206 performans bi motor degil 307 nin kasasında nasıl iş yapar bilemem ama dizeli ya da benzinlisi olsun 307 ye 1.4 motor az gelir kaldı ki 206 o motorla rampada ıkınıyo bazen
|
|
2011 Renault Clio Extreme 1.6 16v BVA
|
|
![]() |
|
bulent 77 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 14 - Mart - 1977 Kayıt Tarihi: 12 Nisan 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 419 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bulent 77
![]() ![]() ![]() ![]() |
aslında anlaştım diyosun ama genede 1.4 kullanmış biri olarak 1.6 tavsiye ediyorum
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |