![]() |
|
orjınal tamponuma sıs nasıl takabılırım |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
formulaone ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Ekim - 1988 Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2010 Konum: edirne Durum: Aktif Değil Mesajlar: 239 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı formulaone
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Eylül 2010 Saat 21:13 |
grı renkte olan 307.tamponuna bır uygulama yaptırmıs a bunu ben kendı orjınal tamponuma nasıl yapabılırım fıkrı olan yardımcı olabılırmı
![]() Uploaded with ImageShack.us usttekı benım arac alttakıde uygulama yapılan arac ![]() |
|
![]() |
|
formulaone ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Ekim - 1988 Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2010 Konum: edirne Durum: Aktif Değil Mesajlar: 239 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı formulaone
![]() ![]() ![]() ![]() |
arkadaslar bu konuda gerckten yardımınızı beklıyorm
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
altakı arac plakalıgı ıptal ettırmıs sadece.sıslerı orınal sıs sanırm
|
|
![]() |
|
ben o sıslerın orjınal oldugu sanmıyorum. guzel bır ıscılık ıle yapılmıs olacagını dusunuyorum...
ayrıca ben olsam hıc ugrasmam. aracın gayet guzel hıc bozma derım... Düzenleyen cecoli - 03 Eylül 2010 Saat 09:10 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı formulaone
ucuk kacık bır seyler yapıpta aracın orjınallıgını bozmayacagım zaten boyle bır nıyetım yok ama on tamponu degıstırmeden bu sekılde sıs lambaları aracta hem guzel hemde orjınal durmus tabı bunu uygulayacak bırılerını bulmak lazım yapabılecek bırılerı varsa yada onerecegınız bırılerı tavsıyelerınızı beklerım tesekkurler
|
|
![]() |
|
deniz_206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 26 - Mayıs - 1987 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2008 Konum: ŞİŞLİ KURTULUŞ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1353 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı deniz_206
orjinal değil o sisler zaten 307 lerin orjinal sis farları farın içinde oluyo makyajlı kasadan önceki 307 lerde gri araçtaki sisler 206 nın sis farlarına benziyo.
|
|
206 PANAROMIC 1.4 benzinli 34 BR 4985
0535 648 84 68 |
|
![]() |
|
bende aynı fıkırdeyım...
|
|
![]() |
|
coyote26 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 13 - Temmuz - 1989 Kayıt Tarihi: 25 Ocak 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 314 |
Kesinlikle orjınal değil 206 nın sislerine benzetilerek Güzel bir işçilikle uygulanılarak yapılmış Bi ara bende düşünmüştüm bunu ama sonra vazgectım Alt panzura yapanlar gördüm cok yapmacık duruyordu ama bunlar hoş olmuş gerçekten
|
|
![]() |
|
individual ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2008 Konum: kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 996 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı individual
eski kasa 307 için üretilmiş sis kitleri var yurt dışında. bende referans numarası vardı , bir ara bakar yazarım. belki servisde bilir ama Türkiyeye girişi olmadığından fiyat veremezler |
|
![]() |
|
evren307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Temmuz 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 47 |
Sisler çok hoş durmuş ama bu seferde ön tamponu değiştirmek durumunda kalmış bu da güzel olmamış bence.Aslında şunu merak ediyorum ben,207 nin sis farını 307 takılsa nasıl durur acaba? |
|
PEUGEOT 307 XS SPORT
|
|
![]() |
|
bulent 77 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 14 - Mart - 1977 Kayıt Tarihi: 12 Nisan 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 419 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bulent 77
eski 206 xt aracımda aynen böyle idi bence iyi bir usta 307 ye uygulayabilir
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı formulaone
sagol verdıgın bılgı ıcın ama ıyı ustayı bulmak zor ıs ıste:) |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |