![]() |
|
206 plus hakında |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Kasım 2011 Saat 19:06 |
Bende 206+ kullanıcısıyım.Aracınızı rodaj süresi içinde yıprattıysanız bu yüzden az km yapmış olabilir.Normalde şehirlerarası 1200km den aşağı yapmaması gerekir.Yol ve hava durumu ne olursa olsun yinede 1000km den fazla yapması lazım.Çünkü bu km yi şehiriçinde yapar.Biraz daha sabredin eğer hala aynı şekilde fazla yakma durumu devam ediyorsa garanti kapsamında iken aracınızı servise götürüp durumu bildirin.Geri vites konusunda da önce 1. vitese takıp sonra geri vitese takın.Gerçi sıfır araçta yinede böyle bşr durumun görülmesi pek normal değil.
|
|
![]() |
|
Dogukan_3002 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Nisan 2011 Konum: 1 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 81 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dogukan_3002
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
yakıt konusunda hiçte cimri değil hele jant olayına hiç girişmeyin
|
|
![]() |
|
caneryendi ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Eylül 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı caneryendi
merhaba arkadaşım bende yeni 206 plus aldım 2 hafta sonra teslim edecekler araç nasıl memnunmusun yorumlarını bekliyorum...
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
aracinizin km daha düşük oldugu için fazla yakmasi normal.ama tabi rifat arkadaşimizin dedigi gibi yol hava hız bunlarda önemli etkendir. 206+ kullanicisiyim bende klima açık şehr dışında 1180 km civari yaptım bir depo ile. |
|
![]() |
|
rifatseker ![]() 3. Vites ![]() ![]() 02 - Ağustos - 1981 Kayıt Tarihi: 27 Ekim 2009 Konum: ADANA-ÇUKUROVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1371 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rifatseker
Öncelikle merhaba ,
* 206 Plus için ilk 3 ay - 2500 km ücretsiz ilk bakım dedikleri bir bakıma götürmeniz gerekiyor idi. Aracı satın alırken bunu söylemeleri gerekiyordu. * Aracı kullanma, yol , hava , hız ve diğer etkenlere göre 1 depo ile 1000 km ile 1300 km arasında yol yapabilirsiniz. Benim aracımda 1300 km civarında yol yapmıştım. * Bende 206 plus sahibiyim benim aracımda bu soruna rastlamadım. Geri vitese girmediği durumlarda aracı 1. vitese alıp ileri doğru kısa hareket edip sonrasında geri vitese daha rahat alabilirsiniz. Bu sadece benim düşüncem illa böyle olur demek değildir. |
|
Çıktığın kapıyı sert çarpma, geri dönüp açman gerekebilir. (Atasözü)
Leon 1.6 DSG / 206 XT 1.4 |
|
![]() |
|
Onur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1305 |
Yeni üyeliğini tamamlamış ve foruma girmiş üyelerimiz, "Üyelerimizi Tanıyalım" başlığı altında lütfen yeni konu açarak kendinizi tanıtınız, Tüm bilgileri eksiksiz doldurmanız sizi daha iyi tanımamız açısından bizlere yardımcı olacaktır, Bilginize...
1.- Adınız, soyadınız: 2.- Yaşınız: 3.- Aracınız (Markası, modeli): 4.- Hobileriniz: 5.- Mesleğiniz: 6.- Siteyi nereden duydunuz: 7.- Kan Grubunuz: 8.- Burcunuz: 9.- Taraftarı olduğunuz takım: 10.- Hangi ilçe yada İldesiniz: 11.- Msn adresiniz: |
|
2011 Renault Clio Extreme 1.6 16v BVA
|
|
![]() |
|
acar206 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Eylül 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
yaklaşık 1 ay once 206 artı aldım su an 3400 km de.
oncelıkle bu surede hiç bakıma goturmedım goturmelımıyım .
1000 km lık bır uzun yol yaptım aracım dızel ama bır depo yetmedı.bı kac yerde 1300 km yapıyor dıye duydum acaba neden boyleolmustur.
son olarak gerı vıteste bır sorun var sanırım bazen gır mıyor. bu dıger 206 da da oldugunu duymustum acaba degıstıreyım mı.
yardımcı olanlardan sımdıden allah razı olsun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |