|
saxo jant secimi icin yardım |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 02 Temmuz 2008 Saat 22:52 |
arkadaşlar saxo 1,4 var bende 2000 yeni kasa jant yapmak istiyorum ama 16 düşünüyorum ince yanak lastik 3,5 yay acaba camurluklara sürtermi kullanlan varsa yardımcı olsun yada bilgisi olan yoksa bişey yazıp yanıtmayın lütfen 15 alsam kücükmü durur sizce hangi model alayım resim yada link koyarsanız sevinirim
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
1.4 araba bence 15'' al.
Modelini sen seciceksin kullanan sensin.
|
|
sinan-s
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
15" alman daha iyi...
|
|
gökan
2. Vites Kayıt Tarihi: 26 Haziran 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 125 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
15 dostum 15 ma ofset olayı var 6. 6.5 alcaksın sen jantcıya söle o anlar:) 15 ofset olcak cunku surtme yapar ofset buyuk olunca sen al jantı iş kolay yardımcı oluruz bız turkıyede tek 4kapı yapmış adamız
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
arabayı kasmana gerek yok bence yakıt sarfiyatın artabilir
ideali 14 bilemedin 15 tir...
16inç takılmaz diye kanun yoktur fakat motor yorulur sarfiyat artar yokuş vb yollarda hararet artması yaşanabilir
Fikrim 15inç tir.Karar senin.
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
jant işi zevk işidir ama 15" ideal olur
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
15 iyidir..ben 16 kullandım zamanında..öntakım yakıt duruş mesafesi gibi sorunlar yaşayabilirsin...
|
|
Demir
2. Vites Kayıt Tarihi: 02 Nisan 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 546 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Konu sahibinin son ziyareti 3 temmuz ama ilerde başka üyelerin okuması amacıyla yazıyorum... En ideali VTS jantıdır 14' veya 15' Hemde orjinal kalınarak bütünlük sağlanmış olur... |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |