![]() |
|
306 almayı düşünüyorum yardım |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
genctr ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Ağustos 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Ağustos 2010 Saat 04:23 |
merhaba arkadaşlar 306 xr platinium düşünüyorum alırken nelere. dikkat etmem gerekiyo önerilerinizi ve düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim. bu arada baktığım bir 306 var bununla ilgilide yorumlarınızı bekliyorum.
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
cok guzel keyıflı bır arabada xr plt.da en fulu zaten daha once de kullandım cok keyıflı bır surus zevkıne sahıp pısman olmazsın alırsan.ılerde lpg taktırmak ıstersen lpg uymuyor bu araa haberın olsun . yalnız bu arac benım gozum de 12 den fazla etmez 13 cok bence
|
|
![]() |
|
genctr ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Ağustos 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
araçta lpg zaten var ama işli değil. evli olmadığım için yarın öbürgün satma durumum olabilir. acaba satacak olsam 12.000 tl ye satışında zorlanırmıyım acaba
|
|
![]() |
|
yok 12 bıne satarsın sanırm ama lpg nasıl uyum saglamıs bız brc takmıstık olmamıstıdah acok yakmaya baslamıstı araba
|
|
![]() |
|
abi lpg uyumluluğu hakkında hiç bir bilgim yok inşallah öyle bi durumla karşılaşmayız.
|
|
![]() |
|
bLnt06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 18 |
Gösterişli bi araçmış.. hayırlısı olsun senin için..
|
|
![]() |
|
teşekkür ederim blnt
|
|
![]() |
|
bu lpg olaylarını cok konustuk. duzgun montaj yapıldıgında uymuyor dıye bırsey yok. gayet guzelde calısıyor...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |