![]() |
|
bagaj kapağı (307) |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
muhteşem ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ağustos 2010 Konum: --- Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Ağustos 2010 Saat 17:23 |
bagaj kapağı açılmıyor ne zıkkım araçmış bu yav nerden aldım bu arabayı..
.zaten bir ton derdi varken........her allahın günü başka bir arızası ortaya çıkıyor...
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
SEN KAÇPARA KAÇPARA SAT O ARABAYI böyle ufak arızalar canını sıkıyorsa büyük sıkıntı çıkartırsa ne yapıcaksın
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Basima gelmedi bilmiyorum ancak kapagi acmaya calistiginizda ufak bi ses geliyormu?
Baska bir forumdan okudugum kadariyla, o tutacak kismi bi sekilde azcik oynatmaya calisin. Bu sekilde %10 ihtimalle tekrar calisabilirmis. Diger her turlu tamirleri arka koltuktan tirmanarak yapabileceksiniz sanirim.
|
|
![]() |
|
voodoo ![]() 2. Vites ![]() ![]() 04 - Mart - 1984 Kayıt Tarihi: 21 Ağustos 2010 Konum: Antwerpen Durum: Aktif Değil Mesajlar: 598 |
sat dostum bu arabayi sen isyan ediosun resmen :)
|
|
2001 206
2.0 GTI Antwerpen |
|
![]() |
|
Onur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1305 |
![]() |
|
2011 Renault Clio Extreme 1.6 16v BVA
|
|
![]() |
|
BAHTİYAR ![]() 1. Vites ![]() ![]() 16 - Ekim - 1991 Kayıt Tarihi: 02 Haziran 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 637 |
ya pugun tüm modelleri güzelde bu 307 lerde bir sorun olduğu kesin tasarım olarak muhteşem çok da kullanışlı ama koltuk lar +elektrik sis de hayatımda bu kadar kalitesiz işcilik ve parça görmedim bugun sanayide koltukları yaptırdım süngeri kumaşa pereslemiş farbrika tüm sünger dökülmüş sadece perslenen ince tabaka kalmış netteki tüm 307 lere bakın sürücü koltuklarının solu göcük *bu arada bagaj sorunu benim başıma geldi içinde pimi var inceceik o kırılmıştı usta 10 dk da yaptı
|
|
BAHTİYAR KILCI
2011 Focus SW 1.6AT COL. |
|
![]() |
|
bayelektronik ![]() 2. Vites ![]() ![]() 07 - Eylül - 1983 Kayıt Tarihi: 26 Ağustos 2010 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 161 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bayelektronik
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam 307 ler bence gayet iyi araba ama konuyu açan arkadasım hiç inceletmeden hiç baktırmadn araba almış.demekki araba sorunluymuş.normalde bahsettiği konu gayet basit.bagajı arabanın içinden pim yardımıyla açıp sorunu düzelttirebilir.
|
|
![]() |
|
300yedi ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2009 Konum: Bursa/Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 95 |
aynı sorunu bendede yapıyordu bagaj kapagını asagıya bastırarak acmayı dene bende acılmıstı. sonrada içine vd40 sık bişey kalmaz parca falan kırılmadıysa. 1 senedır sorunsuz kullanıyorum ayrıca 307yi kötüleme sevmiyosanda içinde kalsın.nazlı arabadır 307 sen onu seversen oda seni sever
|
|
![]() |
|
her marka araç kullandım hepsinin ayrı ayrı sorunları çıktı elim titreyerek 307 aldım herkez korkuttu beni almadan 1 yıl oldu tek masrafım akü aldım çok şükür tık yok
|
|
![]() |
|
bayelektronik ![]() 2. Vites ![]() ![]() 07 - Eylül - 1983 Kayıt Tarihi: 26 Ağustos 2010 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 161 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bayelektronik
aynen hocam aynen.bende korkaraka aldım ama yazılanların hep yanlış kulaktan dolma seyler olduğunu gördüm. |
|
![]() |
|
HakanGokdemir ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2008 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
Geçenlerde bir muhabbet ya bu 206 böyle şöyle, yok Ford fiesta süper felan.
Dinledim dinledim sonra Tabir-i caize lafı koydum. Bahsettiğin aracın motoru 206 hdi motoru zaten.
Bilip bilmeden herkeste bir kötüleme kulaktan duyma ile, ikinci el araç oluyorsanız dikkat edeceksiniz bu mercedes de olsa aynı, Peugeot ta olsa aynı. Ben bunu bilir, bunu söylerim.
He bu arada şu sıralar içinde olduğum dan yazıyorum Citroen-Jumper, Fiat-Ducato ve Peugeot-boxer minibüsler için sorun bakalım piyasaya ne diyecekler.
|
|
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019 Pendik / İSTANBUL 26.08.1980 A RH + Kardeş zorunlu dosttur, Dost seçilmiş kardeştir... |
|
![]() |
|
sat abıcım o arabayaı bır daha alma 307 gıtmısn lmısın hıc kımseye gostermeden arabanı sımdı burda bıze su var bu var su var 307 yı kotuluyorsun bır cok kısı burda 307 kullanıyor kımse sneın kadar sıkıntı cekmıyor yok nerden aldım yok nıye aldım .
alırken ustaya gosterdın mı yok
servıse gosterdın mı yok
eee neye guvendın galerıcı sozune olurmu bole mantıksız sey
hersey sorun hersey bole peugeot bole 307 bole . bız nıye sorun yasamıyoruz sen emınmısn o arabanın 100 bınde oldugun dan ? degılsın belkı aracın 250 bnde ?
aracın ekmegını yemısler hor kullanmıslar sonrada satmıslar sende almıssın sımdı de sıkıntı cekıyorsun bu akdar basıt
|
|
![]() |
|
Bahadir ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Ağustos 2010 Konum: Edirne Durum: Aktif Değil Mesajlar: 63 |
Öncelikle Şunu Söylemem Gerek. Kişisel Görüşündür Fakat bu Seninle ilgili bir Sorun. Bu Kadar İsyan Cümlesi Kullanman Üzücü. Ne Zıkkım Araçmış Falan Tarzı Cümleler Yakışmamış. Çünkü Bende Bir 307 Sahibiyim. Ve Şimdiye Kadar Araçla İlgili Tek Sorunum CD Çalar ile İlgili Oldu. Başkada Sorun yaşamadım Şimdiye Kadar. Allah'ın Her Günü başka bir sorun Çıkartıyorsa Eğer bu Senin Bakımsız bir Araç Aldığının İspatıdır. Yani Bu Senin Hatan. Arabayı Suçlaman Yersiz. Söylediğin Bagaj Sorunuda BMW Gibi Servet Değerindeki Arabalarda bile Görülen Sıkıntılardandır ve Asla İsyan Ettirecek bir Sıkıntı Değildir. Mesajınızı Hiç Beğenmedim. Tabiki Haddime Değildir , Kendi Görüşünüzdür. Fakat yinede Zıkkım Araç falan tarzı tabirler olmamış. 307 Kullanıcısıyım ve Arabamı Çok Seviyorum. Ve Bahsettiğiniz Şeyi hiç yaşamadım. Fakat Servet Değerindeki BMW Bir araçta Görmüştüm. Sürekli Ses Çıkarıyor ve Bagaj Açılmıyordu. Ve buna Rağmen 10 dakika içinde Bir Usta Tarafından 10 Tl Karşılığında (Usta İstemedi , Arkadaş Kendisi Çıkarıp Ustanın Cebine Sıkıştırdı) Halledildi. Yani bu kadar Ufak Bir Sorun sizin Sorununuz. Allah başınıza büyük bir Dert vermesin inşallah. |
|
Peugeot Araç Kullanmak Bir Keyiftir...
Marka : Peugeot 307 XT Premium. Model : 2004. Renk : Gece Mavisi. Motor : 1.6. HP : 110 |
|
![]() |
|
BMW deyince aklıma bir olay geldi akrabam 96 milyara 2004 yılında sıfır bmw aldı 318 dizel 2 yıl geçmişti motor kitledi servis çağırıldı araç serviste 1 ay yattı sonuç bir parçanın piston yatağına düşmesi ve motor un iflas etmesi imiş tamiride olmazmış blok patlamış 28 milyara yeni motor takıldı bu dediğim 2 yaşında dünya harikası bmw
|
|
![]() |
|
deniz_206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 26 - Mayıs - 1987 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2008 Konum: ŞİŞLİ KURTULUŞ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1353 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı deniz_206
307 başlı başına problemli bir araç.
|
|
206 PANAROMIC 1.4 benzinli 34 BR 4985
0535 648 84 68 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bayelektronik
deniz 206 arkadasım hiç 307 in oldumu????
|
|
![]() |
|
dost bana kullandığın 307 nin sorunlarını yazarmısın LÜTFEN bak lütfeni büyük yazdım dost ![]() |
|
![]() |
|
300yedi ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2009 Konum: Bursa/Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 95 |
al bi peugeot düsmanı daha
|
|
![]() |
|
Onur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1305 |
her markanın her modelinde bi takım problem olabilir gerçek veya kulaktan dolma arabayı kullanmak lazım binmek lazım kullanana sormak lazım bakımsız hor kullanılmış baktırmadan araba alıpda burda off şu su bu suu demeninde gereği yok biz burda marka fanatiği degiliz ki arabasını seven peugeot u seven vatandaşlarız 307 yi 307 kullanan adam bilir ben 206 kullanıyorm 307 şöyle arıza vrr böyle olur diye yorum yapamam 307 ye binmedimki ne biliyim kullanana sormak lazım her zaman
|
|
2011 Renault Clio Extreme 1.6 16v BVA
|
|
![]() |
|
arkadaslar denız sallıyor sız ona bakmayın hayatında hıc 307 ye bınmemıs kı ![]() olm bu araba senın araban gıbı otobanda egzost dusurmuyor haha ![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |