![]() |
|
al burdan yak... |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
muhteşem ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ağustos 2010 Konum: --- Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Ağustos 2010 Saat 10:30 |
arkadaşlar ya dediğim gibi aracı pc ye bağladılar gaz pedal sensörü hatası çıkınca bana sipariş verdirdiler 250 liraya verdim aldım taktırdım..!!!!!!dedimki hata yüzde yüz gidermi evet dediler!!!!
şimdi yeni pedal sistemini taktılar pc ye bağladılar şimdide kelebek pozisyon hatası diyor bunun fiyatıda 350 lira!!
allah allah ya rahman ya sabır.....
arkadaş bu 307 para harcatmakmı ister ne ister şu anda 250 liram çöpe gitti
kelebek sönsürünü alınca yüzde yüz gidermi yoksa bu seferde benim beynim bozuk birde onumu al der!!!
inanın sabaha kadar uyuyamadım bu nedir ya .. nekadar sorunlu bir arabaymış bu.. illallah diyecem.... artık ne yapacağımı bilemiyorum araç yolda giderken rölantide çalışıyor ama gaz yemiyor!!!!
![]() |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bunu yetkılı servısmı yaptı pekı ?
|
|
![]() |
|
muhteşem ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ağustos 2010 Konum: --- Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
özel servis yaptı yetkili servis anasının nikahını istiyor....
|
|
![]() |
|
o zaman sneın yaptırdıgn servıse soracaksın
'kardesım' sız demedınız mı sorun cozulur dıye sız demedınız mı 250 ver problem kalmaz dıye v.s aracı 2.el mı aldınız ? ben sıfır 307 kullanıyorum tık demeıd mahs cok memnunum 08 mdl |
|
![]() |
|
2. el aldım 103 bin km de
|
|
![]() |
|
demek kı sızden once kı sahıbı arabanın ekmegını yemıs . hor kullanmıs bakmamıs . sızde alırken bır ustaya gosterecektınız verıcktınzı 50 lıra herseını sıze solıcektı
|
|
![]() |
|
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Peugeot da sensör sıkıntısı bitmez. Bilgisayarda her yazan hataya zıplamamak lazım. önce bir kelebek temizliği şart.
|
|
![]() |
|
işte biz bir 2. el araç alırken hemen soluğu boyacı kaportacıda alıyoruz aman bak boya değişen varmı diye ama mekaniğe kimse bakmıyor ben 6 parça değişenli araç almıştım 307 kaç sene bindim tık demedi mozotu koydum yürüdüm tek masrafı yağ bakımı idi araç alırken değişen boyadan önce mekaniğe motora çok iyi baktırmak lazım kaporta masraf açmaz ama mekanik arızası adama arabayı yaktırır
geçmiş olsun o takdırdığın parçayı söktür tamircinin kafasına at ne bu kardeşim oyunmu oynuyorlar senle yada sen çok yumuşaksın sert ol tüketici mahkemesinden bahset fatura iste maliyeye şikayet edicem de korkut yoksa masraf artar |
|
![]() |
|
wldnsxc ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Kasım - 1984 Kayıt Tarihi: 22 Haziran 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 121 |
polatkaptan doğru diyosun ben 206 gti alırken 3 kazası vardı benim için önemli olan şase ve motordu 125 ytl verdim ve çekapa soktum motor şase araç sağsağlammdı kaportada vardı darbeler olsun nolcak boyasıda vardı ddim ve aldım maşallah sorun yok 6 aydır
|
|
![]() |
|
aynı sorun bizim 2007 model 207 dede var aracı çalıştıryorum çalışıyo ama gaz pedalı köklüyorum rolantide devem hiç gaz yemiyor 3 veya 5 kere çalıştırıp istop edince algılıyor ve gaz yiyor klima kapalı çalıştır faydası oluyor
|
|
![]() |
|
ereneren ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Mart - 1987 Kayıt Tarihi: 24 Temmuz 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 59 |
bence ustanı değiştir ücret iadesi iste ve eğer paranızı geri alamazsanız şirket avukatlarına verip dava edeceğini ardından bildiri yayınlayıp sanayi mahallesinde üşenmeden dağıtacağını söyle hemen ödüyolar bu manyak bize bulaşmasın diye tabiri caizse ...
|
|
otomatik 307
|
|
![]() |
|
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
bencede ustanı değiştir. ist da mı ikamet ediyosunuz ?
|
|
![]() |
|
selçukcivelek ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Haziran 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 33 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı selçukcivelek
eyer ustanı değiştirmeyi düşünürsen kendi özle servisimi önere bilirim adamlar işini bilen insanlar anlamadıklarını konuyok deiştirmektense tamirde edilebilir kendinde temizliye bilirsin kelebeği netden araştrı resimli anlatımları var.usta konusundada tavsiye istersen mail adresimden ulaşabilirsin..
selcukcivelek@hotmail.com |
|
Peugeot 307 Sw Premıum...
|
|
![]() |
|
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
selam üstad,az önce far kontrolü için benim ustaya gittim malum muayene var :) aklıma geldi sordum senin olayı.. usta dediğim eski bir yetkili serviste çalışan şu an kendisine özel peugeot citroen özel servisi açan bir usta 3 yıldır oraya giderim daha başka bi yere gitmedm :) adı usta değil adam usta yani :) herneyse yaparım dedi önceki günde aynı arızadan geldi baya uğraştırdı dedi.. mesafe sana nedir bilmiyorumda adres ÇORLU YENİ SANAYİ SİTESİ.. A4 Blok tel.de veririm istersen..
|
|
![]() |
|
t@lip ![]() 2. Vites ![]() ![]() 06 - Nisan - 1978 Kayıt Tarihi: 24 Mart 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 376 |
Kardeş geçmiş olsun, bence de Haşim Ustanın dediği noktadan başla, yani öncelikle kelebeği temizlettir.
|
|
En iyisi senin olandır
|
|
![]() |
|
okan77 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2008 Konum: KasımpaşaKartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 840 |
Arkadaşım sakın yenisini alma sorun yoktur. Gaz kelebeği ve pedalın alıştırmasının yapılması lazım... gaz pedalına kontak açık iken dip gaz yapılıp kelebek tarafından birşey yapılıyor. tam bilmiyorum. Gaz teli olmayan her 307 de bu böyle... Özellikle kelebek temizlendikten sonra senkronizasyon yapılır...
|
|
![]() |
|
okan77 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2008 Konum: KasımpaşaKartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 840 |
Pardon şimdi aklıma geldi adaptasyon deniyor yapılan işleme...
|
|
![]() |
|
bayelektronik ![]() 2. Vites ![]() ![]() 07 - Eylül - 1983 Kayıt Tarihi: 26 Ağustos 2010 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 161 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bayelektronik
muhteşem nickli arkadasımızın sorunu baştan beri bellidir.göstermeden araç aldığı için aracın ekmeği yenmiş belliki.ayrıca bahsettiğin problemin boğaz kelebeği olduğu belli.önce temizlenecek olmazsa değişecek.eğer pozisyon hatası diyorsa bu yeni bir hata değildir.daha önce olan silinip düzeltilen bir hatadır.yüzde 90 boğaz kelebeğin değişecek.muhtesem kardasım307 öyle çok para harcatan falan bir araç değil.bende harcadım ama ben zevkime 140bin km olan aracımın gereksinimi olan parçalara harcadım.şuana kadar 200tl harcadım.ama maşallah saat gibi.aracı alırkende yetkili servis dışında 2 tane daha ustaya gösterdim sırf araba baktırmaya 100 ün üzerinde para verdim aracı almasaydım yanacaktı.ama onun sefasını sürüyorum şimdi.inşallah sorunların biter birgün
|
|
![]() |
|
bır ışlem yapılmadıgı zaman canı sıkılır anlıyorum senı umarım ıstedıgın gıbı olur.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |