![]() |
|
Bu sistemi kurmamda yardımcı olurmusunuz acaba? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
wldnsxc ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Kasım - 1984 Kayıt Tarihi: 22 Haziran 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 121 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Ağustos 2010 Saat 22:41 |
Aşağıda resimde görülen sistemi kendim arabam takmak istiyorum öğrenmek istiyorum photoshopta çizdim sistemimi bağlantı konusunda ön sağ kapıya 2 ön sol kapıya 2 hoparlör teyp çıkışından bağlanıcak.2 Oval hoparlör ve woofer ı anfiye bağlamak istiyorum.3 kanal streo köprüleme yaparakmı bağlıycam. 2 oval ve woofer ı anfiye nasıl bağlıycam . Teşekkürler
![]() |
|
![]() |
|
HakanGokdemir ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2008 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bizim Hadi' nin alanına giriyor, görür görmez yardımcı olacaktır size.
|
|
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019 Pendik / İSTANBUL 26.08.1980 A RH + Kardeş zorunlu dosttur, Dost seçilmiş kardeştir... |
|
![]() |
|
H-a-d-i ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hemen el atıyorum Hakan abi... teybimiz 3250 modeli . arkasında bildiğim kadarıyla 4 adet RCA çıkışı var. anfide de 4 adet RCA (LOW INPUT) girişi olduğuna göre anlatması kolay. 1.oval hoparlörü anfinin FL çıkışına bağlanacak. 2.oval hoparlörü anfinin FR çıkışına bağlanacak. *** zaten FL ve FR (+) ve (-) şeklinde olduğu için bağlaması basit. hoparlörün bir ucu artıya,diğer ucu eksiye gelecek şekilde olacak. woofer ise , bir ucu RL'nin (+) ucuna , wooferın diğer ucu da RR'nin (-) ucuna bağlanacak. dolayısıyla RL(-) ve RR(+) çıkışları boşta kalacak. yani hoparlörler normal bağlantı, woofer ise köprülü bağlantı oluyor. NOT: anlaşılmayan biryer olursa sorularını bekliyorum. |
|
Hadi, 1981, İstanbul
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
ben anlamadım bı daha acıklasana hadı abı
|
|
![]() |
|
H-a-d-i ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
Emrah sana tekrar anlatasıya kadar , senin araca kendim bağlarım , daha kolay olur benm için. sen kap gel malzemeleri...
|
|
Hadi, 1981, İstanbul
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
peki abi sen bılırsın abı passatlım benım
|
|
![]() |
|
MirakGTI ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: TU5J4L Durum: Aktif Değil Mesajlar: 680 |
fazla köprüleme yapma verim alamassın
|
|
![]() |
|
wldnsxc ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Kasım - 1984 Kayıt Tarihi: 22 Haziran 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 121 |
teyp piooner deh 1200 kırmızı ve beyaz rca çıkışı tek hadi bey. bu arada tşklerfiberglasstan yan kapı kaplamaları yaptım çok guzel oldu eklicem en kısa zamanda siteye
|
|
![]() |
|
bu teybin arka tarafının (RCA nın olduğu yer) resimlerini ekleyebilir misin ?
|
|
Hadi, 1981, İstanbul
|
|
![]() |
|
teyp in sadece bir rca çıkışı var. peki abi jvc leri teyp e nasıl baglarım?sağ önde 2 sol önde iki olacak şekilde
|
|
![]() |
|
resmini çekmem lazım abi . eklerim tabi.arka sağ arka sol hoparlöerler iptal olcagı için bunları ön sağ ve ön soldaki diğer jvclere bağlıyabilirmiyim
|
|
![]() |
|
Hadi, 1981, İstanbul
|
|
![]() |
|
deniz_206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 26 - Mayıs - 1987 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2008 Konum: ŞİŞLİ KURTULUŞ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1353 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı deniz_206
bravo sana 2.0 motorlu hadi abicim
![]() |
|
206 PANAROMIC 1.4 benzinli 34 BR 4985
0535 648 84 68 |
|
![]() |
|
![]() |
|
resmi ekledim ama hala cevap yazmadın
|
|
![]() |
|
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
amfi sistem kontolunu saglayan kablo mavidir jaktan cıkan tek mavı renklı kablo o var zaten :) teyp kapandıgında amfının de kapanmasını saglar ayrıca teybe sanırım 4 hoparlor baglayacaksın toplamda amfıye baglayacaklarını saymazsak zaten teyb 4 cıkıslı her aynı renk + ve - ye bır hoparlor baglasan yeterlı olur tabı okuduklarımda yanlıs anlamadıysam senın sordugun bu :) |
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |