![]() |
|
Klima fanı kısa süre sonra kesiliyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
mutlu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ağustos 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Ağustos 2010 Saat 21:36 |
2004 model 307 Sw arabamın dijital klimasını ilk açtığım zaman çalışıyor. Ama bir dakika geçmeden fan üflemeyi kesiyor. İçerde sıcaktan piştikten sonra tekrar devreye girip yaklaşık 1 dakika daha çalışıp yine duruyor. Bir senedir böyle idare ediyorum. Artık yeter. Ayrıca 1 aydır sağ taraf sıcak üflemey başladı.
|
|
![]() |
|
BuRÇaK ![]() 2. Vites ![]() ![]() 16 - Temmuz - 1981 Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 923 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
otomatiktemi bunu yapyor yoksa klimayı manuel kullandığınzdamı?
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
benzer bir problemi ben de yaşadım. Birden susuyor sonra çukura falan girince kendiliğinden çalışıyordu. Klimanın fan motoruna giden kabloların soketlerinde oksitlenme oluyormuş. O sebeple temassızlık yapıyormuş. soketi iptal edip direkt lehimle bağlantısını yapıp fanı yerine yeniden yerleştirdi usta. Şu anda sorunsuz. Toplam maliyet 15 lira. İşçilik ücreti.
Tabii sizin sorununuz farklı olabilir.
|
|
![]() |
|
mutlu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ağustos 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Manuel çalışma nasıl oluyor bulamdım. Sanırım Ekranda sadece A/C yazınca manuel. Klimada sadece Auto tuşu var çünkü. Hep aynı devam ediyor arıza. Servise bıraktım bakacaklar bu gün.
|
|
![]() |
|
tugrabozan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Eylül 2009 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 83 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tugrabozan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
fanlarınızı kontrol ettirin klima radyatörü aşırı ısınınca termik devreye girer komprasörü devre dışı bırakır.
|
|
![]() |
|
murdak ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Ağustos 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Merhaba,
Gokhan (rumuz mutlu) Bey dun size ozel mesaj atmistim ayni problem bende de var diye. Arabayi servise birakacaginizi soylemissiniz. Sonuc hakkinda beni bilgilendirebilirseniz sevinirim.
532 650 10 67
|
|
![]() |
|
Dün servisten aradılar. Sorun kalorifer motorundaymış ama detaylı soramadım. Arabayı teslim alınca öğrenip sonucu yazarım.
Düzenleyen mutlu - 27 Ağustos 2010 Saat 11:25 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |